Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Chcete mať šťavnatý zadok ako celebrity? Stačí, ak budete robiť obyčajné drepy
Zdielať na

Chcete mať šťavnatý zadok ako celebrity? Stačí, ak budete robiť obyčajné drepy

Zdroj: cvicte.sk

Je to skvelý cvik, keď chcete schudnúť, rovnako ako keď chcete spevniť zadok, či nabrať silu do nôh. Drep, nazývaný tiež squat, je síce jednoduchý cvik, ale viete ho robiť správne?

Ostatné mesiace sa práve drepy stali veľmi populárne, ak ste sa rozhodli pre svoje telo niečo urobiť. Super je, že nepotrebujete žiadne špeciálne náčinie a môžete ich cvičiť naozaj hocikde. Poteší vás aj fakt, že výsledky sú viditeľné po veľmi krátkom čase!

Práve pomocou drepov viete posilniť stehná, no zároveň si vytvarovať aj zadok, zlepšiť držanie tela, zlepšiť kondičku a vyformovať si bruško! Dôležité je, aby ste ich robili denne a to pár minút. Začnite napríklad s dvadsiatimi drepmi a každý deň si postupne pridávajte viac. Výsledky vás rozhodne potešia! Trénerka Lea Grančič vám ukáže, ako ich správne robiť.

Nezabudnite sa pridať do novej DREPOVEJ VÝZVY, vďaka ktorej si do leta vyformujete telo!

Tento video tréning je ukážkou z mesačného video programu pre štíhle a pevné telo SUPER BODYV tomto video programe nájdete 28 plnohodnotných video tréningov pre domáce cvičenie a viac než 12 hodín cvičenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie