Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Veľký horoskop na MAREC: Prinesie vám prichádzajúca jar lásku, alebo starosti?
Zdielať na

Veľký horoskop na MAREC: Prinesie vám prichádzajúca jar lásku, alebo starosti?

Zdroj: Profimedia

Ani sme sa nenazdali a prehupli sme sa do tretieho mesiaca v roku. Ste zvedaví, čo si pre vás marec prichystal?

Niekto sa môže tešiť na utuženie partnerských vzťahov či novú lásku, iným sa bude dariť v kariére a vo finančnej sfére. Zistite hneď, čo si hviezdy pripravili práve pre vaše znamenie!

BARAN

Milí Barani, tretí mesiac roka sľubuje pohodový priebeh vďaka podpore kňažky lásky a v poslednej dekáde tiež samotného Veľkého ducha. K zoznámeniu je ideálny záver mesiaca, kedy vyššie sféry sľubujú perspektívnu známosť. Nie sú vylúčené nepríjemnosti na pracovisku. Tam vás rozčuľuje náladový nadriadený, ktorému nie je nič dosť dobré. Našťastie si udržíte úsmev na tvári aj napriek jeho vrtochom. Kariéra teraz nie je prioritná.

Profimedia

BÝK

Milí Býci, marec si posvieti na lásku a medziľudské vzťahy. Kvadratúra Venuše a Marsu prináša nezhody s blízkymi gradujúce okolo 10. marca. Snažte sa krotiť ohnivú povahu, ktorá dokáže zabolieť rovnako ako bobrie uhryznutie. Lepšiu náladu garantuje čas strávený v kruhu priateľov a tiež profesijné úspechy. Máte veľa skvelých nápadov, vďaka ktorým si poradíte aj s tými najťažšími úlohami. Zárobky sľubuje hlavne záver mesiaca.

BLÍŽENCI

Vo vzduchu je cítiť jar a to ide ruka v ruke s láskou! Afrodité sľubuje rozkvet citov ako zadaným, tak slobodným Blížencom. Zapaľujú sa vám lýtka a neviete, komu dať prednosť. Perspektívnu známosť môžete nadviazať hneď okolo 4. marca. Prvá dekáda v zamestnaní je oproti milostnému životu náročnejšia. Máte pocit, že vám povinnosti prerastajú cez hlavu a nie ste ochotní robiť žiadne nadčasy.

Profimedia

RAK

Milí Raci, tento rok nezačal najlepšie, ale teraz sa to zlepší. Vo vzduchu je cítiť jar, čo je samo o sebe pozitívny faktor. Medziľudské vzťahy roztopia a dokonca sa ponúka šanca na lásku. Nechýba vám sebadôvera, vďaka ktorej sa zoznamujete s ľahkosťou. Priaznivá konštalácia Marsu svedčí i profesionálnom snahám. Napriek nevľúdnemu šéfovi obhájite svoje názory. Vďaka Merkúru profitujete z rýchleho myslenia a koncentrácie.

LEV

Marcové vody sú pre Levov rovnako príjemné ako uplynulé týždne. Užívate si živú vodu, vďaka ktorej ste vitálny a do okolia rozhadzujete úsmevy. Hovoríte si, že vás žiadna maličkosť nemôže chytiť do sietí. Menšie napätie očakávajte vo vzťahu kvôli odlišným názorom na hospodárenie, v zamestnaní vás zase podpichuje vedenie. Preto urobte len najnutnejšie a radšej utekajte za deťmi alebo voľnočasovou zábavou.

Profimedia

PANNA

Milé Pany, marcové dianie sa točí okolo partnerských vzťahov. Ak ste zatiaľ bez záväzkov, jar už strávite po boku novej známosti. Na lov sa vydajte okolo 10. marca, kedy Totem zosilňuje vašu charizmu i sebavedomie. Rovnako perspektívna atmosféra vás dostihne aj na pracovnom poli. Aj napriek stresu a hektickej atmosfére podávate perfektné výkony. Šance k zisku sa zosilňujú v poslednom marcovom týždni.

VÁHY

Milé Váhy, vaše srdce už dlho túži po láske, čo platí aj pre zadaných. Uplynulé týždne neboli z najľahších, a tak určite radi počujete, že vás vesmírni guruovia vezmú na milosť. Kňažka lásky pripravila skraja marca zoznámenie s osudovou osobou. Láskyplné chvíle zažívate aj v manželstve. Sextil Jupitera je plný radosti, ktorú prijímate aj rozsievajú do okolia. To znie ako skvelý program, nemyslíte?

Profimedia

ŠKORPIÓN

V treťom mesiaci roka by ste mali byť opatrní. Škorpióni nezvyčajne inklinujú k naivnému uvažovaniu a nie sú pripravení na nástrahy moderného sveta. Singles by sa mali na pár týždňov vzdať randenia, pretože k sebe lákajú nevhodné náprotivky. V lepšom prípade márnite čas, v tom horšom by ste mohli prísť o úspory. Financie sa vás v marci nechcú držať. Pritom v zamestnaní slávite vďaka mentálnemu výkonu úspechy.

STRELEC

Strelci sa radujú z vesmírnej priazne, ktorá sa odrazí na milostnom živote. Tú najväčšiu životnú výhru môžete stretnúť až 31. marca. Neunáhlite sa a neberte prvého nápadníka, ktorý sa vám snaží votrieť do priazne. V poslednom týždni sa naskytne šanca zbaviť sa finančných problémov. Pozornosť strhnite k zamestnaniu, kde máte tendenciu všetko košato ospravedlňovať, ale výsledky za vami nie sú vidieť žiadne.

Profimedia

KOZOROŽEC

Marcová klíma je pre Kozorožcov veľmi prívetivá. Môžete sa konečne venovať tomu, čo považujete za prioritné. Hviezdy vám totiž prajú tak v láske, ako aj v oblasti financií. Ani na pracovnom poli nemožno povedať, že by ste nedokázali preraziť. Rozhodujte sa podľa svojej intuície, vďaka ktorej pôjdete správnou cestou rovno za šťastím. Saturn v sextile s Merkúrom sľubuje docenenie tvrdej práce. Vy sami sa odmeňte dovolenkou!

VODNÁR

Milí Vodnári, na začiatku marca pokračuje konštelácia, z ktorej nemáte najlepší pocit. Rýchlo sa vám ponáhľa na pomoc Jupiter, ktorý v spojení s Venušou dokáže hotové zázraky. Pofúkajú boľavé srdiečko sklamané láskou, alebo vám rovno ponúknu priateľstvo, vďaka ktorému zabudnete na všetky ťažkosti sveta. Zato v práci sa veľa zapotíte, nadriadení sú nekompromisní a navyše od vás požadujú stále lepšie výsledky.

Profimedia

RYBY

Milé Ryby, prvé dve dekády dolievajú neohrozené sily a pozitívne myslenie. Čaká vás posun v zamestnaní, prípadne nájdenie lepšej profesijnej cesty. Nie je vylúčené, že preskočíte aj nadriadených! Ste výreční a mozgové závity pracujú na dvesto percent. Čo je naopak zradné, to sú financie. Dôverujete zlým ľuďom a svoje úspory by ste nemuseli už nikdy vidieť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie