Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Cvičenie, ktoré milujú celebrity: Pár minút denne a budete mať ich dokonalé telo
Zdielať na

Cvičenie, ktoré milujú celebrity: Pár minút denne a budete mať ich dokonalé telo

Zdroj: Instagram/jlo

Ak nemáte na cvičenie veľa času a chcete ho využiť na maximum, vyskúšajte nasledujúci HIT tréning. Týmto vysoko intenzívnym tréningom spálite jednoducho viacej kalórií za menej času.

HIT tréningom, teda tréningom vo vysokej intenzite (High Intensity Training) spálite kalórie vo vyššej miere, a to až do 48 hodín po cvičení.

Zrýchli sa tak váš metabolizumus, čím dosiahnete rýchlejšie výsledky. K tréningu naviac nepotrebujete žiadne pomôcky a cvičiť ho môžete doslova kdekoľvek. Aj preto ho milujú hviezdy ako Britney Spears, Scarlett Johansson alebo Jennifer Lopez.

Tréningom vás prevedie víťazka prestížnej súťaže FIT LEADER o najlepších trénerov z roku 2018, Oľga Bartalská. Tento tréning je tiež súčasťou mesačnej výzvy #NEBUĎLOKŠA, zameranej na získanie zdravých pohybových a stravovacích návykov. Vo videu si s vami zacvičí aj zakladateľka portálu CVIČTE.SK, Jana Šimkovičová.

Ak túžite po celkovej zmene a neviete, ako začať, pomôže vám video program na domáce cvičenie SUPER BODY dostupný v ON-LINE aj DVD verzii, pomocou ktorého môžete mať štíhle a pevné telo aj z pohodlia domova. Viac info nájdete na Supershape.

Súvisiace články

Najčítanejšie