Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
3 tipy na nezvyčajné darčeky vhodné pre ženy aj mužov
Zdielať na

3 tipy na nezvyčajné darčeky vhodné pre ženy aj mužov

Zdroj: bigstock.com

INZERCIA / Chcete svojim najbližším darovať skvelý dar, no nechce sa vám tráviť hodiny v nákupných centrách? Darujte im tieto Vianoce originálny darček, na ktorý budú ešte dlho spomínať. Pripravili sme pre vás niekoľko zaujímavých tipov na darček.

Vianoce by mali byť časom oddychu a rodinnej pohody. Preplnené obchody však hovoria o opaku. Navyše pripraviť správny darček pre priateľku, manžela či rodičov je naozaj neľahká úloha. Vybrať správnu veľkosť svetru, šiat či pyžama sa nie vždy podarí podľa predstáv.

Vymeňte bežné darčeky za niečo hodnotnejšie. Darujte svojim blízkym spoločne strávený čas pri zábavnej a nevšednej aktivite. Zážitok je predsa tým najlepším darčekom.

bigstock.com

1. Romantický pobyt vo Wellness Patince

Čo je krajšie ako prežiť romantický pobyt s vašimi milovanými polovičkami? Wellness Hotel Patince sa postará o vašu pohodu a kvalitný relax. Rezervujte si darčekovú poukážku pre dvoch. Nechajte svoju pokožku rozmaznávať termálnou vodou, ktorá má navyše liečebné účinky a blahodarne pôsobí na pohybové ústrojenstvo. Rozprúďte liečivú energiu v celom svojom tele.

wellnesspatince.sk

Účinky saunovania sú známe už od nepamäti. Švédska, fínska či parná sauna pomáha regenerovať funkciu dýchacích ciest, má blahodárne účinky na kožu a posilňuje imunitu. Oddajte sa podmanivej vôni byliniek v aromatickej saune. Oddýchnite si v bazénovom či saunovom svete, kam máte neobmedzený vstup.

bigstock.com

​ 

Vo Wellness Hotel Patince vedia, že spoločné chvíle sú tie najvzácnejšie. Užite si spoločne romantickú večeru pri sviečkach. Osviežte svoje chuťové poháriky jedlami, do ktorých šéfkuchár vkladá svoju dušu i srdce. Nie nadarmo sa predsa hovorí, že láska prechádza cez žalúdok. Po dobrej večeri si môžete vychutnať pohľad na nočnú oblohu v bazéne so svojou polovičkou.

Zaujímavosťou pobytu je celotelový čokoládový zábal, ktorý si vychutnáte vo dvojici. Čokoláda stimuluje tvorbu hormónov šťastia – endorfínov a redukuje napätie. Ruže nielen krásne voňajú ale sú aj liečivé. Východná medicína pozná jej účinky už po stáročia. Zažite liečivý kúpeľ s lupeňmi ruží, ktorá omladí vašu pokožku a dodá jej potrebné vitamíny.

bigstock.com

​Spomaľte čas a venujte sa len jeden druhému. Zakúpený pobyt navyše môžete využiť celoročne, napríklad aj na Valentína. Vyhraďte si čas len na vás a vášho partnera či partnerku a darujte oddych vo Wellness Hotel Patince.

2. Noc pod hviezdnou oblohou na Lomnickom štíte

Na Lomnickom štíte sa nachádza jeden z najvyššie položených apartmánov v strednej Európe. Vychutnávajte si sladký spánok vo výške 2634 m. n. m.

bigstock.com

​Vyvezte sa lanovkou z Tatranskej Lomnice na Skalnaté pleso, kde na vás čaká malé občerstvenie. Prejdite sa po okolí a vychutnajte si jedinečnú atmosféru krásneho tatranského plesa. Následne sa dostanete lanovkou až na samotný Lomnický štít.

Po tom, čo odznejú aj posledné tóny lanovky, sa Tatry zahalia do tmy. Pripravte sa na jedinečný zážitok. Sledujte západ slnka nad tatranskými vrcholmi, kde tma rozprestiera svoje krídla. Obklopovať vás bude len dokonalé ticho. S príchodom noci sa pred vami rozvinie nočná obloha. Za hviezdami sa stačí len natiahnuť.

bigstock.com

Cena pobytu obsahuje obojsmerný lístok lanovkou na ktorej vrchole vás čaká welcome drink. Po ubytovaní sa môžete tešiť na 4 chodové menu v spoločnosti tatranských končiarov. Po večeri si môžete vychutnať hviezdnu oblohu pri dobrom vínku. Na Lomničáku sú dostupné dve izby: comfort a classic. Izby sú zariadené vkusne, s použitím prírodných zdrojov ako drevo či kameň. Vychutnajte si jedinečný výhľad z izby na Babiu horu, Ľadový či Pyšný štít. Po najsladšej noci sa lanovkou preveziete na pravé tatranské raňajky na Skalnatom plese. Spoznajte Vysoké Tatry z jedinečnej perspektívy, ktorá sa nenaskytne len tak hocikomu.

3. Adrenalín v krvi

Darujte bláznivý zážitok, pri ktorom sa skutočne vyšantíte. Skvelým darčekom pre milovníkov lyžovania je skipass do vášho obľúbeného lyžiarskeho strediska. Pri objednaní cez internet je navyše možné získať nemalú zľavu.

bigstock.com

Zaujímavosťou môže byť aj výlet so skúseným skialpinistom, ktorý vás povodí krásami zamrznutej prírody. Ak však patríte medzi vodákov a preferujete vodné športy, prekvapte svojich najbližších splavom rieky alebo kurzom raftingu. Milujú vaši najbližší lietanie? Darujte im zážitok vo forme pilotovania slávneho Boeingu 737 na simulátore. Tých odvážnejších potešíte tandemovým zoskokom z výšky alebo voľným pádom vo veternom tuneli.  

K nezvyčajnému darčeku patrí tiež originálne balenie. Darujte jedinečný pobyt či aktivitu vo forme poukážky, ktorú zaujímavo zabalíte. Potešte jedným darčekom celú rodinu.

Najčítanejšie