Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Ideálny darček pre každú ženu: Aj tento rok je tu Fitness diár plný vychytávok a noviniek
Zdielať na

Ideálny darček pre každú ženu: Aj tento rok je tu Fitness diár plný vychytávok a noviniek

Zdroj: fitshaker.sk

Fitness diár 2019 je plný zdravia, motivácie, radosti a sebalásky. Diár, ktorý pomohol na ceste za krásnou postavou a zdravým telom tisíckam žien.

Dnes sa viaceré dámy spokojne na seba dívajú do zrkadla! Sú šťastné a rozdávajú vôkol seba úsmev, pretože sa konečne cítia vo svojom tele dobre a sú hrdé na to, čo dokázali.

Diár je určený pre ženy všetkých vekových kategórií, ktoré chcú kvitnúť do krásy, mať zdravé a výkonné telo, množstvo energie, skvelý pocit zo seba a radosť do každého nového dňa. Diár je určený pre všetky, ktoré chcú kráčať po nádhernej ceste za svojím krajším a slnečnejším JA. 

Diár je veľkým pomocníkom aj pri plnení snov. Vision board napomáha pri dosahovaní osobných úspechov, pri zdolávaní prekážok, pri plnení bojového plánu, ale  je aj „varovným prstom“, ak už sú niektoré na ceste za vysnívanou postavou a zdravým telom dlhší čas, aby nepoľavili. Je to nástenka tzv. budúceho JA.

fitshaker.sk

​Pre rok 2019 kolektív Fitshaker prináša diár vo vylepšenej verzii s nádhernou sviežou farebnou grafikou. Rýchlo sa v ňom budete vedieť orientovať a 2 šnúrky vám napomôžu poznačiť si viac svojich obľúbených dvojstránok. Aby sa diár neotváral v kabelke je uzatvárateľný modrou gumičkou.

V diári je dostatočný priestor na zapisovanie každodenných úloh, inšpiratívnych myšlienok, kontaktov i poznámok. Prehľadné tabuľky, do ktorých si vedia dámy zaznamenávať svoje miery, informácie o tréningoch, progrese, strave či kalóriách. Na konci týždňa, mesiaca i roka sme ponechali priestor na zhodnotenie, aby ženy videli samy, že či ich snaha mala zmysel.

Každý mesiac čaká na majiteľky diára konkrétna výzva na posilnenie fyzických i duševných schopností, ktorá preverí akú majú pevnú vôľu. V diári ani tentokrát nechýbajú zdravé recepty, tipy a rady od trénerov i foodblogerov, jednoduché cviky na doma, pozitívne afirmácie či inšpiratívne a povzbudzujúce citáty od fitness trénerov a známych ľudí, ale ani priestor na vlastné afirmácie či inšpiratívne myšlienky. Novinkou je cestovateľský denník, ktorý napomáha plánovať si výlety a zaznamenávať si informácie o navštívených krajinách.

fitshaker.sk

​Ženské okienko, lunárny kalendár, orgánové hodiny, štátne sviatky a prázdniny, dovolenkový ťahák a priestor na zapísanie si tipov na darčeky - toto všetko ešte Fitness diár 2019 obsahuje. Má aj veľa výhod a vychytávok. Jedinečné ilustrácie, ktoré boli špeciálne nakreslené pre tento diár spríjemnia deň, či dlhšie čakanie napr. v čakárni u lekára. Preto je treba nosiť diár a farbičky vždy so sebou. Veselé farebné nálepky sú v diári vždy poruke pri zapisovaní dôležitých termínov či poznámok.

Tohtoročným bonusom sú OMAĽOVÁNKY ilustrácií, ktoré boli nakreslené špeciálne pre tento diár. Ilustrácie sme premenili na predlohy omaľovánok a tie čo rady vyfarbujú, sa z nich môžu tešiť viacnásobne. Predlohy si môžu vytlačiť niekoľko ráz a povoliť tak uzdu svojej fantázii.

Súvisiace články

Najčítanejšie