Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Neuveríte, čo sú ľudia schopní urobiť pre krásu: Vyskúšali by ste tieto šialenosti?
Zdielať na

Neuveríte, čo sú ľudia schopní urobiť pre krásu: Vyskúšali by ste tieto šialenosti?

Zdroj: brightside.me

Kto by nechcel byť krásny, večne mladý a plný energie? Niektorí sú schopní zájsť kvôli vidine dokonalosti naozaj priďaleko!

Tieto neuveriteľné beauty metódy používajú ľudia z rôznych kútov sveta a veria, že im zabezpečia mladosť a krásu. Mali by ste na niektorú z nich odvahu aj vy?

Slimačia masáž tváre

Slimáky pomáhajú pleti tým, že po nej rozširujú ich hlien a masírujú ju. Zatiaľ čo táto procedúra získava stále väčšiu popularitu v kúpeľoch v Thajsku, podobná liečba pomocou slimákov sa používala už v starovekom Grécku.

https://www.instagram.com/p/BkjRPA2A1W9/?utm_source=ig_embed

Apiterapia

Apiterapia zahŕňa liečbu, ktorá využíva všetky produkty pochádzajúce z včiel, vrátane včelieho jedu. Táto liečba sa využíva na liečbu roztrúsenej sklerózy, artritídy, pri rôznych infekciách, prospieva ak zdraviu pokožky a posilňuje imunitu.

https://www.instagram.com/p/Bpz3B9uhPe4/?utm_source=ig_embed 

Terapia delfínmi

V terapeutických postupoch sa využíva veľa rôznych druhov zvierat, medzi netradičné ale veľmi obľúbené patrí aj terapia delfínmi. Pomáha pri pohybových problémoch, ale tiež prospieva tehotným ženám, ako aj tým, ktoré túžia otehotnieť.

https://www.instagram.com/p/BIZ-33GB3Ab/

Masáž hadmi

Spa centrum v Izraeli ponúka masérske služby, pri ktorých využívajú aj zvieratá, konkrétne hady. Tieto hady kĺžu okolo tela človeka, čím im dávajú celotelovú masáž, vrátane masáže tváre. Hady sú počas liečby kontrolované a klienti tvrdia, že im pomáhajú s migrénami a bolesťami svalov.

https://www.instagram.com/p/Bh_9t7LBOjL/?utm_source=ig_embed

Liečba placentou

Liečba placentou slúži pre ľudí s kožnými problémami, od akné cez psoriázu až po rosaceu. V Holandsku si dokonca holandskí futbaloví hráči liečia poškodené členky pomocou konskej placenty.

https://www.instagram.com/p/BmZikX0nYFl/?utm_source=ig_embed

Pivné kúpele

V Nemecku, Rakúsku ale aj v Českej republike ponúka mnoho hotelov špeciálne kúpele v pive. Takáto liečba môže pomôcť s kožnými problémami, odburáva stres a dokonca zvyšuje kardiologickú aktivitu!

https://www.instagram.com/p/BpaYhQhFnNE/?utm_source=ig_embed

Liečba senom

Hotel Heubad v severnom Taliansku ponúka kúpeľnú liečbu zahŕňajúcu pokrytie tela senom. Tento nápad pochádza z dávnej minulosti, keď poľnohospodári spávali v sene preto, že sa ráno budili plní energie. Liečba senom údajne pomáha pri liečbe svalových kŕčov, stuhnutých kĺbov a dokonca aj obezity.

Facebook

​Masáž cestom

Dokonalá masáž spôsobuje, že sa cítite ako hlina alebo cesto v niečích rukách. Prečo teda nevyskúšať masáž pomocou skutočného cesta? Aj toto skutočne existuje a vraj sa človek po takejto masáži cíti ako znovuzrodený.

 https://www.instagram.com/p/BlX9Q-ch7D8/?utm_source=ig_embed

Liečba pachom mäsa

Ľudia milujú vôňu mäsa, ale v iba v Taliansku sa vďaka nej môžete aj liečiť. Istá reštaurácia ponúka rôzne špeciality nielen na konzumáciu, ale aj na vdychovanie. Stačí, že si k mäsovému tanieru objednáte aj utierku, ktorou si zakryjete hlavu a môžete sa “naparovať.” Na čo je táto šialenosť dobra, sa nám zistiť nepodarilo.

https://www.instagram.com/p/Bbz8dHPFSZD/?utm_source=ig_embed

Kozia joga

Mladé kozy sú vraj perfektnými spoločníčkami pri joge, ale dokážu aj veľmi dobre zvyšovať efektivitu cvičenia. Je to v podstate terapeutické zviera a dokáže vraj ľuďom pomôcť prekonať stres a úzkosť.

https://www.instagram.com/p/BqdINRBB6G9/?utm_source=ig_embed

Bankovanie

Táto tradičná forma čínskej akupunktúry zahŕňa zahrievanie sklenených pohárov a ich umiestňovanie na chrbát klienta, čím sa vytvára nasávanie na pokožku človeka. Ošetrenie vraj pomáha s celým radom problémov, od svalových kŕčov až po oslabenú imunitu. Toto ošetrenie sa vykonáva pomerne bežne aj u nás. Ak ho budete chcieť vyskúšať, nezľaknite sa kruhových modrín, ktoré vám môžu po ošetrení zostať dlhšiu dobu.

https://www.instagram.com/p/BpDBxwwgfuc/?utm_source=ig_embed

Súvisiace články

Najčítanejšie