Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rebríček žien podľa horoskopu: Patríte medzi najlepšie partnerky alebo naopak?
Zdielať na

Rebríček žien podľa horoskopu: Patríte medzi najlepšie partnerky alebo naopak?

Zdroj: unsplash.com

Znamenie, v ktorom sme sa narodili, o nás dokáže prezradiť naozaj veľa. Ženám okrem iného predurčuje aj to, akými budú partnerkami či manželkami. Sedí to na vás?

Každé znamenie má svoje slabé a silné stránky a tiež charakteristické črty, ktoré tvoria jeho osobnosť. Ako je to u vás vo vzťahu s opačným pohlavím? Ste pre mužov výhra, alebo skôr ťažký oriešok?

12. miesto - Škorpión

Ženy narodené v tomto znamení majú posledné miesto v rebríčku. Prečo? Nie je to preto, že by neboli atraktívne či inteligentné, práve naopak. Lenže muži sa s nimi cítia ako vo väzení. Akonáhle totiž muž nerobia presne to, čo ony chcú, hneď je oheň na streche. Tieto ženy preto radšej vyhľadávajú krátkodobé vzťahy, v ktorých sa nemusia podriaďovať.

unsplash.com

11. miesto - Ryby

Aj napriek veľmi dobrým vlastnostiam, ktoré tieto ženy majú, u nich často prevláda náladovosť. Keď sa dobre vyspia a oplývajú dobrou náladou, sú to úplne dokonalé ženy, s ktorými sa ani na chvíľočku nudiť nebudete. Akonáhle ale majú náladu zlú, dokážu vytvoriť peklo na zemi aj z úplných maličkostí. Nevedia sa veľmi prispôsobovať, chcú robiť len to, čo im vyhovuje a to pre vzťah nie je úplne ideálne.

10. miesto - Lev

Levice rady lovia a potom sa so svojimi partnermi aj rady hrajú, lenže ich veľkou chybou je to, že pre nich nikto nie je dosť dobrý. Nech pre ňu urobíte prvé a posledné, vždy to bude málo a bude chcieť viac. Na výber svojich partnerov je tiež dosť opatrná a len tak niekoho si k sebe nepustí, ale ak áno, dokáže sa bezhlavo zamilovať. Spoznávate sa?

9. miesto - Strelec

Tieto ženy sú doslova malí diablici na Zemi. Keď sa muž pustí do vzťahu so strelkyňou, mal by vedieť, že od tejto chvíle bude všetko len podľa nej. Slovo kompromis tieto ženy nepoznajú, čo je dôvod, prečo im vzťahy príliš nevychádzajú.

Profimedia

8. miesto - Blíženci

Ženy narodené v znamení Blížencov majú jednu veľmi špecifickú vlastnosť a to takú, že dokážu v priebehu pár minút prekuknúť každého, takže pred nimi len máločo utajíte. Zo všetkého najviac neznášajú lži a pretvárku. Ak však zdieľate rovnaké hodnoty, bude vám vzťah klapať.

7. miesto - Baran

Žena Baran oplýva vysokým sebavedomím a baraňou tvrdohlavosťou. Akákoľvek kritika ju dokáže pekne vytočiť. Oproti iným znameniam sa však nesnaží svojho partnera prevychovať, čo je niečo, čo opačné pohlavie celkom iste ocení.

6. miesto - Váhy

Váhy sa na prvý pohľad zdajú byť dokonalými partnerkami - milujú svoju rodinu, vedia skvele variť a domácnosť zvládajú ľavou zadnou. Zlom však prichádza vo chvíli, keď ju niečím naštvete a môže sa naozaj jednať o drobnosť. Sú totiž dosť výbušné, ale keď však tieto výbuchy hnevu ustojíte, po chvíli sa upokojí a bude opäť tou dokonalou ženou, ako ju poznáte.

Profimedia

5. miesto - Panna

Panny vedia svojim kamarátkam, príbuzným i svojmu partnerovi načúvať a ostatné u nej vždy nájdu porozumenie. Sú tiež skvelými radkyňami a nikdy nikoho nesúdia. Avšak vedia byť aj pekne tvrdohlavé a vždy si stoja za svojou pravdou, aj keď sa práve mýlia.

4. miesto - Býk

Ženy narodené v znamení Býka sú ozajstné bojovníčky, ktoré vedia ísť aj cez mŕtvoly, len aby dosiahli to, čo naozaj chcú. Sú na seba niekedy až príliš tvrdé, čo je však do istej miery aj ich kúzlo. Chcú byť úspešné a to sa im aj darí, rovnakého úspechu sa však snažia docieliť aj u svojho partnera a mnohokrát kvôli kariére zabúdajú na svoj osobný a partnerský život.

3. miesto - Kozorožec

Vo svojom živote chcú byť predovšetkým šťastné a chcú mať pre seba len to najlepšie. Niekomu by sa mohlo zdať, že sú vo vzťahoch prelietavé, ony však len hľadajú niekoho, pri kom nebudú musieť zo svojich požiadaviek zľaviť. Keď niekoho takého nájdu, stane sa pre nich stredobodom vesmíru a aj pre neho chcú len to najlepšie.

unsplash.com

2. miesto - Vodnár​

Ženy v znamení Vodnára sú nežné a absolútne ženské. Väčšinou majú vzťah takmer bez hádok v úplnej harmónii. Vedia sa o seba aj svojho muža postarať, sú milujúce, chápavé a úprimné partnerky, ktoré vedia, že kompromisy do vzťahu jednoznačne patria a nerobia si hlavu kvôli nevyneseným smetiam.

1. miesto - Rak

Prvé miesto v našom rebríčku patrí jednoznačne Rakom. Ženy v tomto znamení sú inteligentné, skvelé gazdinky i partnerky. Nerady vyhľadávajú konflikty a veľmi dobre vedia, kedy je lepšie mlčať a kedy povedať svoj názor. Najprv o svojich činoch dopredu premýšľajú, než by bezhlavo konali, čo sa odráža aj na ich vzťahu. Nechcú svojho partnera meniť, skôr sa mu v určitom smere podriaďujú a to je niečo, čo spoločné spolužitie len uľahčuje.

boredpanda.com

Súvisiace články

Najčítanejšie