Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Manžela chcela prekvapiť tortou: Žena skoro odpadla, keď uvidela dielo cukrárky
Zdielať na

Manžela chcela prekvapiť tortou: Žena skoro odpadla, keď uvidela dielo cukrárky

Zdroj: facebook

Sharon chcela svoju polovičku prekvapiť originálnou narodeninovou tortou, ktorú si objedala u cukrárky. Keby vedela, čo jej napečie, asi by sa do jej výroby sama pustila.

Možno ste si aj vy na rôzne špeciálne príležitosti objedali torty u profesionálnej cukrárky. Väčšina z vás bola s výsledkom asi spokojná, no možno sa medzi vami našli aj takí, ktorí toľko šťastia nemali.

Sharon s manželom

facebook

​Podobne na tom bola aj Sharon. Tá si objednala tortu u cukrárky, ktorý našla na facebooku. Jej zadanie bolo jasné – od profesionálky chcela, aby jej vytvorila svalnaté rameno, keďže jej manžel sa venuje kulturistike. Hoci si overila, že ide o dobrú cukrárku, výsledok, ktorý od nej obdržala, hovoril o opaku.

 Takto mala torta vyzerať

facebook

​Keď si Sharon tortu od nej prevzala, pršalo a cukrárka jej povedala, aby krabicu neotvárala a sladkosť tak nepoškodila. O to bolo jej prekvapenie väčšie, keď ju konečne doma otvorila! Z krabice na ňu miesto svalnatej ruky pozerala akási neforemná hnedá vec pripomínajúca orech alebo filmového votrelca.

Takúto tortu Sharon dostala

facebook

Blondína za toto veľmi svojské cukrárenské dielo zaplatila 56 eur! Keď chcela svoje peniaze späť, cukrárka si ju zablokovala na facebooku a neskôr vymazala svoj profil.

Súvisiace články

Najčítanejšie