Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Veľký horoskop na AUGUST: Koho čaká letný flirt a kto si finančne prilepší?
Zdielať na

Veľký horoskop na AUGUST: Koho čaká letný flirt a kto si finančne prilepší?

Zdroj: Profimedia

Dlhé dni a obrovské horúčavy sú pre mesiac august typické a značne nás ovplyvňujú. Zistite, aké výzvy a prekvapenia vás v tomto mesiaci čakajú.

Čo prinesie druhá polovica prázdnin pre vaše znamenie? Zistite hneď, čo vám predpovedajú hviezdy!

Baran

Druhá polovica prázdnin upozorní na brilantné komunikačné schopnosti Baranov. Merkúr v znamení Leva spolu s Lunou vybrúsia intelekt a pomôžu s riešením pracovných i finančných problémov. To sa bude hodiť predovšetkým kvôli opozičnému vplyvu Venuše, ktorá nabáda k nezdravému míňaniu. Kto by v letnej atmosfére nepodľahol chuti vyhodiť si z kopýtka? Zrejme váš partner, ktorému sa diera v rozpočte nepozdáva.

Býk

Milí Býci, august je ideálnym mesiacom pre letnú dovolenku! Kvôli Merkúru v opozícii k Slnku a Uránu z vás pomaly ale isto vyprcháva životný elán, takže sa pracovná morálka dostáva k bodu mrazu. V zamestnaní i súkromí vás potrápi komplikovaná komunikácia, kedy dochádza k častejšiemu nepochopeniu. Ďalším tvrdým orieškom je vaša tendencia žiť si nad pomery. Verte, že vaša drahá polovička vie počítať lepšie.

Blíženci

Láskyplná Venuša vo Váhach sa rozhodne splatiť účty za uplynulý mesiac a Blížencom vynahradí nedávne utrpenia. Šťastie sa na vás usmieva v medziľudských vzťahoch, čo kvitujú najmä nezadaní. Uprostred mesiaca nevysedávajte doma a snažte sa pôsobiť najlepším dojmom. Investície do upraveného zovňajšku sa odrazia na milostnom poli aj v zamestnaní. Tam sa môžete tešiť na lepšie dohody s kolegami aj s vedením.

Rak

Milí Raci, augustový vývoj vás veľmi poteší. Hoci si Venuša stavia hlavu a snaží sa vytvárať nepríjemnosti v láske i financiách, vďaka podpore zo strany priateľov a rodiny náročné obdobie ustojíte bez ujmy. S kamarátmi podniknete niečo veľmi vzrušujúce, čo bude symbolom tohtoročných prázdnin. Na domácom poli hrozia okolo 8. augusta menšie hádky.

Lev

Ani druhá polovica prázdnin zrodencov Leva nesklame! Až do 23. sa na vás usmieva celé vesmírne plénum, ​​dolieva vám nezdolnú energiu aj nákazlivý optimizmus. Otvára sa tiež tretie oko a máte túžbu po umeleckom vyjadrení v súkromnom i profesionálnom živote. Vyššie sféry nabádajú k fantazírovaniu najmä na poli lásky. Jedinú štrbinu predstavuje horší vzťah voči nadriadenému. Dajte si pozor na naduté ego.

Panna

Milé Panny, až do 23. augusta sa radujete zo zdravej sebaistoty, ktorú dolieva samo Slnko. Cítite, že sa energetické zásobníky zaplnili po okraj a môžete sa pustiť do odvážnejších aktivít. Pozornosť sústredíte na vzťahy v rodine i zamestnaní. Dokážete nenásilne presadiť svoje záujmy, okolie vás preto považuje za prirodzenú autoritu.

Váhy

Milé Váhy, kňažka lásky a krásy nad vami v auguste drží stráž. To znie ako prísľub žiarivej budúcnosti, nemyslíte? Vesmír zabrnká na spoločenskú nôtu a dodá vám na príťažlivosti i sympatiách. Najpriaznivejšími dňami na zoznámenie ako na poli lásky, tak priateľstva sú dni okolo 8. augusta. V práci neleňošíte, aj keď sú nadriadení na dovolenke. Nechýba vám motivácia a hlavnou devízou je skvelá výrečnosť.

Škorpión

Druhú polovicu prázdnin prežijú zrodenci Škorpióna s ľuďmi z rovnakého cesta. Jupiter zosilňuje vašu príťažlivosť, ktorá graduje okolo 26. augusta. Funguje to však len v láske a súkromnom živote, v kariére sú magnetické póly natočené opačne. Je možné, že sa vás niekto z klientov alebo kolegov pokúsi podviesť! Od 13. augusta sa tešte na vylepšenie atmosféry v rodine. Hádky a rozpory sa rozplynú.

Strelec

Hlavnou figúrkou na augustovej šachovnici je Trigon Merkúra, ktorý Strelcom dodáva iskru v komunikácii a bystré uvažovanie. Obe tieto esá premeníte vo svojej profesii aj na milostnom poli. Tam vám navyše pomáha sama Afrodita zosilňujúca vašu príťažlivosť. Okolo 14. augusta sa môžete tešiť na finančné prilepšenie alebo darček ušitý vám na mieru. Premárnený nebude ani čas, ktorý sa rozhodnete investovať do svojich priateľov.

Kozorožec

Milí Kozorožci, kľúčovým pomocníkom pre druhú polovicu prázdnin sa stáva aktivista Mars. Doleje pohár energie a nabrúsi ostré lakte. Jeho vplyv oceníte v láske, zamestnaní i ekonomických otázkach. Neskôr sa budete častejšie cítiť ako v slepej uličke, hrozia prieťahy aj straty. Náladu vám našťastie vylepší kreatívna myseľ. Máte veľa skvelých nápadov aj šikovnosť pre ich realizáciu.

Vodnár

Pracovití zrodenci Vodnára môžu čakať, kedy zožnú sladké plody svojho predchádzajúceho úsilia. Ochrannú ruku nad vami od 7. augusta drží kňažka lásky, ktorej úmysly sú najlepšie, v aké možno dúfať. Postará sa, aby žiadne srdiečko nezostalo opustené. Pomáha prekvapivo aj v ekonomickej oblasti. Vďaka finančnému prilepšeniu si môžete vyhodiť z kopýtka a dopriať si niečo, po čom dlhú dobu túžite.

Ryby

Ryby čaká fantastický mesiac, kedy sa im bude dariť vo všetkých smeroch. Neptún bude od 13. augusta plniť jedno želanie za druhým a v prípade nezadaných začne rovno nájdením spriaznenej duše. Odkryje aj umelecké sklony, o ktorých ste doteraz nemuseli mať tušenie. Vylepšíte rodinné hniezdo a svieži vietor vnesiete aj do pracovného života. Pokiaľ ide o peniaze, zdá sa, že dostanete žolíka, s ktorým to môžete pekne roztočiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie