Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Neuveríte, ako vyzerá po premene: Túto ženu by ste dnes určite nespoznali
Zdielať na

Neuveríte, ako vyzerá po premene: Túto ženu by ste dnes určite nespoznali

Zdroj: profimedia.sk

Na zmenu nikdy nie je neskoro! Dôkazom je príbeh ženy po štyridsiatke, ktorá sa rozhodla od základov zmeniť svoj život. Z neupravenej matky troch detí s nadváhou je dnes sexi kosť.

Natalie má 49 rokov a je matkou šiestich detí. Ako mladá snívala o kariére modelky. Pri pohľade na jej fotky z nedávnej minulosti si asi poviete, že modelka by z nej asi nikdy nemohla byť.

Sny sa jej napokon rozplynuli s príchodom prvého dieťaťa. Prednosť dostala výchova detí a starostlivosť o rodinu. Natalie sa nenazdala a kilá sa na ňu postupne nabaľovali až si jedného dňa uvedomila, ako vyzerá. Za svoje telo sa natoľko hanbila, že čoraz menej vychádzala von a dokonca sa na pláži neukázala vyše 20 rokov!

 Takto vyzerala pred premenou

profimedia.sk

​Varovný prst prišiel až od doktorov, ktorí jej povedali, že ak so sebou niečo neurobí, hrozia jej vážne zdravotné komplikácie. Natalie sa zľakla a s pomocou svojho manžela začala chudnúť. Výsledok? Ten je neuveriteľný! Zhodila polovicu svojej pôvodnej váhy, odfarbila sa na blond a muž jej splnil si ešte jedno želanie. Zaplatil jej zväčšenie poprsia. Natalie je teraz spokojná a cíti sa ako úplne iný človek. Pri pohľade na jej staré a nové fotky aj tak vyzerá! Celková premena však nebola zadarmo a vyšla ju na takmer 8000 eur.

Dnes je z nej iný človek

profimedia.sk

profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie