Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Veľký horoskop na JÚL: Koho čaká v lete prekvapenie a kto stretne osudovú lásku?
Zdielať na

Veľký horoskop na JÚL: Koho čaká v lete prekvapenie a kto stretne osudovú lásku?

Zdroj: Profimedia

Budete si užívať pohodovú letnú dovolenku, alebo budete nútení riešiť komplikované pracovné záležitosti? To všetko sa dozviete v našom veľkom horoskope na júl!

Baran

Hoci štartujú prázdniny, zrodenci Barana budú najviac riešiť pracovné záležitosti. Merkúr sa snaží privodiť vám pár nepríjemností, ale vďaka vašej vrodenej odolnosti vás na lopatky nedostane. Úžasné chvíle prežijete v rodinnom kruhu. Nezadaní zase môžu čakať mesiac plný príležitostí k láske. Okolo 25. júla počítajte s turbulenciami v emóciách. Bez toho, aby ste k tomu mali dôvod, budete bez nálady.

Býk

Leto, buď pochválené! Býci sa môžu tešiť na fantastický mesiac, kedy ich pod krídla skryje opatrovateľka Venuša. Špeciálne po 10. júli vnesie do života radosť a pohodu. Singles očaria každého, kto sa ocitne v hľadáčiku ich pozornosti. Kvadratúra Marsu však prináša menšie problémy na pracovné pole. Medzi nadriadenými a kolegami to vrie, čo je spúšťačom ďalších konfrontácií.

Blíženci

Aké správy prináša júl narodeným v znamení Blíženca? Hrejivé Slnko spolu s energickým Marsom sľubujú zásielku vitality a zmyslu pre humor. Potrebujete sa vyvíjať a byť stále v pohybe. Od 10. júla sa majte na pozore pred prskajúcou Venušou, ktorá komplikuje milostné i rodinné vzťahy. Nebudete mať chuť hľadať kompromis, čo veští častejšie hádky. Tým neprospieva ani vaše márnotratné naladenie.

Rak

Zdá sa, že mesiac júl sa v prípade Rakov zaradí medzi jedno z najlepších tohtoročných období. Venuša v druhej dekáde pracuje vo vašich službách a otvára túžbu po poznaní. Aj Neptún už nejaký čas láka k duchovnému poznaniu. Zadaní by sa mali mať na pozore pred nedoriešenými problémami v láske. Kvôli nim by okolo 25. júla mohla medzi vami a vašim miláčikom zhustnúť atmosféra.

Lev

Najlepšia z celého mesiaca bude hneď jeho prvá dekáda. Tú má totiž pod palcom kňažka lásky Venuša, ktorá pozýva na prázdninový parket plný zábavy a radosti. Konfliktný Mars prilieva olej do ohňa a prináša nepríjemné prekvapenia. Na pozore sa majte hlavne okolo 27. júla. Zvýšenú pozornosť si zaslúži tiež vaše zdravie, predovšetkým to duševné.

Panna

Milé Panny, vďaka Venuši si budete v júli pripadať ako nepremožiteľné. Zosilňuje vašu príťažlivosť i fyzickú zdatnosť, vďaka trigonu s Uránom sľubuje inšpiratívne stretnutia aj lásku pre nezadaných. Panny vo vzťahu to majú o poznanie ťažšie, hviezdy radia sňať z očí ružové okuliare a stáť tvárou tvár realite. V zamestnaní nenájdete premožiteľa.

​Váhy

Váhy vynesie k nebesiam júlový príval energie, ktorý je zacielený primárne na lásku! Radovať sa však budete aj z kreatívneho myslenia, nových voľnočasových aktivít či príležitosti na podnikanie. Uznajte sami, na začiatok prázdnin to nie je zlý program. Mars si brúsi ostré lakte a zametá cestičku za šťastím. Zapojte svoju bystrú myseľ a budete v každom smere neporaziteľní.

Škorpión

Prázdniny začnú pre zrodencov Škorpióna prívetivo. Vďaka Venuši sa otvárajú nové príležitosti na zoznámenie a dokonca k nájdeniu novej lásky. Ani finančná sféra nestojí bokom. Pozor si dávajte na kvadratúru Merkúra, kvôli ktorej pripomínate svoj totem viac, než je zdravé. Vesmír upozorňuje na jedovaté slová a nepríjemnú priamočiarosť, ktorá sa prejaví hlavne v zamestnaní. Uberte plyn a berte ohľad na okolie.

Strelec

Milí Strelci, júlová harfa zabrnká na priateľskú nôtu a podpíše sa aj na pracovnom apetíte. Najlepšie dni budú 14. a 15. júl, kedy budete v týchto otázkach bezkonkurenční. Čomu sa darí o poznanie horšie, to sú milostné väzby. Venuša od 10. júla prinesie neplechu a vnáša do lásky nepochopenie. Singles si nebudú z neúspešného rande robiť ťažkú hlavu. Rýchlo sa otrepú a skúsia šťastie inde.

Kozorožec

Milí Kozorožci, začiatok prázdnin je prísľubom pre nový štart v mnohých oblastiach! Saturn spolu s Venušou predpovedajú veľmi úspešné obdobie tak v láske, ako aj v profesijných záležitostiach. Bokom nestoja ani financie, ktoré môžu obohatiť tučný obnos. Všetko, čo v júli začnete, má tendenciu rásť a pretrvať veky. Okolo 25. júla sa sústreďte na lásku. Vzťahy môže zaskočiť nedoriešený problém z minulosti.

Vodnár

Hoci leto symbolizuje odpočinok, v prípade Škorpiónov a Vodnára je to presne naopak. Veľký guru Mars podporí vaše ambície a dodá vám energiu k realizácii trúfalých plánov. Najúspešnejšie bude obdobie okolo 27. júla. Menšie mráčky priplávajú nad milostné pole. Obvyklé duševné súznenie vystrieda názorová opozícia. Od prírody nepatríte medzi tých, ktorí si lebedia v hádkach, takže radšej partnerovi ustúpite.

Ryby

Ryby pobozká na začiatku leta múza a vynesie ich do oblakov. Do 22. júla vás láka všetko, čo súvisí s krásou, umením a láskou. Trinástka môže byť šťastným číslom pre vás, nezadaných! Stačí mať oči na stopkách a nesedieť doma. Ryby vo vzťahu majú na očiach ružové okuliare. Kvôli Venuši v opozícii k Neptúnu môžete urobiť tiež nepremyslený finančný krok. Vznášate sa v oblakoch a všedné starosti príliš nevnímate.

Súvisiace články

Najčítanejšie