Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Populárna česká kuchárka je ľahšia o tridsať kilogramov: Prezradila recept na chudnutie
Zdielať na

Populárna česká kuchárka je ľahšia o tridsať kilogramov: Prezradila recept na chudnutie

Zdroj: Instagram

Kamu alias Kamila Rundusová patrí v susednom Česku medzi vyhľadávané kuchárky. Okrem svojich receptov však zaujala aj vlastnou premenou.

Originálna a svojská – presne taká je Kamu, ktorú možno poznáte aj z kuchárskych televíznych cestopisov. Okrem svojich chutných a exotických receptov, si ju všimnete aj vďaka výzoru. Kamila je potetovaná takmer po celom tele. Nie vždy však takto vyzerala!

Na svojom Instagrame sa nedávno pochválila fotkou, na ktorej vyzerá ako úplne iná žena. Pribratá, bez tetovania a oblečená celá v čiernom. Do očí bije ešte jedna vec – viditeľná nadváha. Presne takto vyzerala Kamu v roku 2009 s váhou 92 kilogramov. „Táto pani sa nielen do čiernej obliekala, ale všetko aj tak videla a vôbec neriešila svoje zdravie. Potom si to našťastie uvedomila, zhodila kilá a začala sa na svet pozerať vo farbe a začala žiť. Poriadne žiť,“ napísala pod jednu z fotiek Kamu.

Instagram

​Dnes je naozaj usmiatejšia, telo má posiate farebnými tetovaniami a váži 59 kíl. Na svojom Instagrame motivuje aj iné ženy, aby sa nebáli a pustili sa do chudnutia, ak to tak cítia. A ako sa jej podarilo dostať sa do formy?

Instagram

Instagram

​Vyskúšala asi všetky diéty, no žiadna z nich u nej nemala trvácne účinky. Potom Kamu začala zdravo jesť a hlavne sa hýbať. Prestala jesť sladké, pečivo, vyprážané a hotové jedlá, ktoré zamenila za veľa čerstvej zeleniny, ovocie, ryby, semienka a orechy. Hoci sama priznáva, sem tam zhreší a keď si jej telo pýta, dopraje si aj nezdravé jedlá. Dôležité je pravidelne jesť a hýbať sa.

Instagram

Instagram

 

Súvisiace články

Najčítanejšie