Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Manželova nevera a urážky pre nadváhu ju nakopli: Jej premena je neuveriteľná!
Zdielať na

Manželova nevera a urážky pre nadváhu ju nakopli: Jej premena je neuveriteľná!

Zdroj: Instagram

Všetko zlé je na niečo dobré platí v prípade tejto ženy stopercentne! Mužova milenka a ponižovanie jej paradoxne pomohli a dnes je z nej úplne iná osoba.

34-ročná Betsy Ayala bola so svojím dnes už bývalým mužom od svojich 17-tich rokov. Krátko po tom, ako sa im narodila dcérka, zistila, že má jej manžel milenku.

Betsy nikdy nebola štíhla ako prútik a po pôrode sa to ešte zhoršilo. Stále priberala až sa dostala na váhu 118 kilogramov!

Namiesto pomoci a podpory od manžela zistila, že si našiel milenku. Na sociálnej sieti našla ich komunikáciu, kde ju spoločne urážali a nazvali ju tučnou kravou.

Pre Betsy to bola studená sprcha, ktorú musela poriadne rozdýchať, ale nezrútila sa. Práve toto zistenie ju neuveriteľne nakoplo. S dcérkou od manžela ihneď odišli a mladá mamička sa pustila do najväčšieho boja vo svojom živote. To, čo sa jej stalo, ju neskutočne naštartovalo, ale necítila žiadnu zlosť.

Instagram

Vedela, že zmenu potrebuje kvôli sebe a kvôli dcérke, ktorej chcela byť dobrým príkladom.

Instagram

Betsy najskôr zmenila jedálniček a svoju životosprávu. Vylúčila sladkosti a nezdravé potraviny, ktoré nahradila výživnými a ľahkými jedlami. Začala cvičiť 6-krát do týždňa a zmena prišla veľmi rýchlo.

Instagram

Dnes má Betsy okolo 70 kíl a vo svojej zmene pokračuje ďalej. Vyzerá skvelo, pribudlo jej sebavedomie a jej bývalý si pri pohľade na ňu, môže už len búchať hlavu o stenu!

Instagram

​https://www.instagram.com/p/BjF6CLuALdG/?hl=en&taken-by=queen_b_b

https://www.instagram.com/p/Bi7RDhzgk83/?hl=en&taken-by=queen_b_b

https://www.instagram.com/p/BcDR_M-l-of/?hl=en&taken-by=queen_b_b

 

Súvisiace články

Najčítanejšie