Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Fotky PRED a PO: Tieto 4 ženy pribrali a vyzerajú super!
Zdielať na

Fotky PRED a PO: Tieto 4 ženy pribrali a vyzerajú super!

Zdroj: Instagram

Na sociálnych sieťach sa obyčajne chválime svojimi fotkami, ak sa nám podarilo pár kíl schudnúť. Sú však ženy, ktoré urobili presný opak. Pozrite sa, ako im to pristane.

Určite aj vy poznáte fotky pred a po chudnutí, na ktorých sa ženy tvária šťastne, že sa im podarilo dosiahnuť vysnívanú váhu. Neverili by ste, že existujú aj také krásky, ktoré urobili presný opak a teraz sú šťastnejšie.

Odpadávala od hladu

Instagram

​Liza bola úspešná modelka len vďaka tomu, že bola ultraštíhla. Ako sama píše, keď jedného dňa odpadla preto, lebo celé týždne jedla veľmi málo, povedala si dosť! Začala jesť a hoci si vyberala potraviny, ktoré boli zdravé, kilá sa na ňu začali nabaľovať. Ako klasická modelka dostávala menej a menej práce. Dnes má plnoštíhlu postavu a na nedostatok práce sa nemôže sťažovať. 

Vychudnutá na kosť 

Instagram

​Mackenzie je v súčasnosti vyhľadávaná fitneska a jej tréningový program vyskúšali mnohé ženy. Pritom sama v minulosti trpela podvýživou. „Neviem, ako som si mohla myslieť, že byť taká štíhla automaticky znamená byť aj šťastná. Nikdy som si nemyslela, že vďaka posilňovaniu a pravidelnej zdravej strave, dosiahnem svoje vysnívané telo,“ priznala na Instagrame.

Týrala sa v posilňovni 

Instagram

​Veľmi otvorenou spoveďou šokovala aj niekdajšia finalistka súťaže Miss Juhoafrickej republiky Marciel. Na fotke z roku 2015 mala dokonalé miery, a to len vďaka drsnému 5-mesačnému tréningu a špeciálne upravenej stravy. Denne cvičila aj 2-3 hodiny, zastavila sa jej menštruácia a zmenšili sa jej prsia. Druhá fotka je aktuálna a Marciel je na nej veľmi spokojná. „Neoplatí sa každý deň zvádzať boj s jedlom len preto, aby ste boli chudšie. Každé telo je iné a nemôžeme všetky vyzerať rovnako,“ tvrdí.

 Porazila anorexiu

Instagram

​Victoria je dnes úspešná fitnes trénerka, no nebolo tomu vždy tak. V minulosti prepadla nezdravým diétám a skončilo to u nej až anorexiou. „Trvalo mi niekoľko rokov, kým som samu seba presvedčila, že chodiť do posilňovne nie je o tom, dosiahnuť svoju vysnívanú váhu. Skôr je to o tom, že sa človek teší, že robí niečo pre svoje zdravie. Nechcem nikomu radiť, ale u mňa jednoznačne vyhralo naberie kíl nad chudnutím."

Súvisiace články

Najčítanejšie