Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Aj vy ste milovali čarodejnicu Sabrinu? Takto vyzerá seriálová herečka dnes!
Zdielať na

Aj vy ste milovali čarodejnicu Sabrinu? Takto vyzerá seriálová herečka dnes!

Zdroj: Profimedia

Od začiatku natáčania kultového seriálu ubehlo už vyše dvadsať rokov a z tínedžerskej hviezdičky je dnes zrelá žena. Pozrite sa, ako sa zmenila!

Herečka Melissa Joan Hart si vďaka seriálu Sabrina, mladá čarodejnica získala fanúšikov po celom svete. Hoci je už trojnásobnou mamičkou, vyzerá aj v 42 rokoch stále veľmi dobre. Vždy tomu tak však nebolo!

Bojovala s nadváhou

Hviezda 90-tych rokov sa na istý čas venovala iba rodine a výchove detí, čo sa odrazilo aj na jej vzhľade. Priznala sa, že neustále bojovala s kolísaním váhy a po poslednom pôrode sa jej zhadzovalo naozaj ťažko.

Profimedia

​Nakoniec sa jej to podarilo a dnes vyzerá opäť fantasticky.

Profimedia

​Melissa tvrdí, že najväčším hnacím motorom bol pre ňu jej manžel, ktorému sa chcela páčiť. Za muzikanta Marka Wilkersona je vydatá od roku 2003 a majú spolu troch synov. 

Profimedia

​Sympatická herečka sa objavila v niekoľkých ďalších seriáloch, hosťovala v populárnych reláciách a vyskúšala si dokonca aj podnikanie a predáva vlastnú značku sladkostí.

Melissa neuznáva plastiky a rôzne vylepšenia, vďaka čomu vyzerá stále veľmi prirodzene. Ostatné celebrity by si z nej pokojne mohli vziať príklad!

https://www.instagram.com/p/BjdaMAfAFVn/?taken-by=melissajoanhart

https://www.instagram.com/p/Bjd4EWiA_6r/?taken-by=melissajoanhart

Súvisiace články

Najčítanejšie