Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Spodná bielizeň podľa horoskopu: Nosíte tú správnu?
Zdielať na

Spodná bielizeň podľa horoskopu: Nosíte tú správnu?

Zdroj: Instagram

Zamysleli ste sa už nad tým, podľa čoho si kupujete spodnú bielizeň a aký typ uprednostňujete? Možno majú na váš výber vplyv práve hviezdy...

Možno neveríte v to, čo sa píše v horoskopoch a možno sa naopak nimi riadite. Je úplne jedno, či ste prvý alebo druhý prípad.

Isté je, že znamenie, v ktorom ste sa narodili má vplyv aj na to, čo sa vám páči, čo obľubujete, v čom sa cítite pohodlne a čo sa vám hodí. Platí to aj pri spodnej bielizni, ktorá je tou najzásadnejšou časťou každodenného outfitu. Musíte sa v nej totiž cítiť dobre a pohodlne. Vedeli ste, že sa každému znameniu zverokruhu hodí iný štýl bielizne? Pozrite sa, ktorý by ste mali nosiť vy a či si ho aj obliekate!

Baran

Máte rady klasiku bez zbytočných ozdôb a vzorov a najradšej nosíte čiernu.

pinterest

​Býk

Milujete vzory a také tie „milé a sexy oblečká“ a presne tento štýl uprednostňujete aj pri bielizni.

Instagram

​Blíženec

Najdôležitejšie je pre vás pohodlie a kvalita a tú ste našli v podprsenkách s kosticami. I keď to znie nudne, z času na čas podľahnete aj uleteným módnym kúskom.

pinterest

​Rak

Definícia sexy bielizne je pre vás práve tá čipkovaná v jemných pastelových farbách, ktorú aj rady nosíte.

Instagram

​Lev

Pravá levica sa rada predvádza, a to sa dá len v bielizni, ktorá je všetko len nie nudná a bežná. Čím je extravagantnejšia, tým lepšie!

Instagram

​Panna

Sexy pre vás znamená v prvom rade pohodlie a pri bielizni máte rady, keď zakryje to, čo má a intímne partie zbytočne neodhaľuje.

Instagram

​Váhy

Pri výbere je pre vás dôležité, aby boli "spoďáre" sexy, a to je pre vás definícia čipky. Zároveň vám však bielizeň musí sedieť ako uliata.

Instagram

​Škorpión

Rada skúšate nové trendy a kúsky, no keď vám niektorý z nich naozaj sadne, neváhate ho aj roky nosiť. Transparentné kúsky sú však pre vás vždy veľkým lákadlom.

pinterest

​Strelec

Kým väčšina žien si volí kúsky s čo najjednoduchším zapínaním, vy robíte presný opak. Rafinované a poprepletané ramienka sú pre vás ako stvorené.

pinterest

​Kozorožec

Niektorí vás považujú za snoba a to len preto, lebo jednoducho máte rady pekné veci, ktoré aj dobre vyzerajú.

Instagram

​Vodnár

Milujete originálne kúsky všetkých možných farieb. Iste, máte aj čierne, biele a telové podprsenky a nohavičky, ale svetlé farby sú aj budú vždy pre vás to naj. 

Instagram

​Ryby

Vaša kreativita sa odráža aj na vašej spodnej bielizni, ktorá by mala byť jemne sexy, no zároveň vyjadrovať nespútanú bohyňu, ktorá vo vás drieme.

pinterest

Súvisiace články

Najčítanejšie