Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Krásna modelka sa zmenila na monštrum: Do tváre si pichala olej na vyprážanie
Zdielať na

Krásna modelka sa zmenila na monštrum: Do tváre si pichala olej na vyprážanie

Zdroj: profimedia.sk

Pri pohľade na jej tvár dnes, by ste asi len ťažko povedali, že pred viac ako tridsiatimi rokmi bola vyhľadávanou modelkou. Hang Mioku zničila vlastná závislosť.

Toto je asi najdesivejší prípad, ako dopadne závislosť od plastických operácii. Na vlastnej koži ho zažila v minulosti vychýrená kórejská kráska.

Hang Mioku mala v mladosti všetko, po čom túžila. Teda takmer všetko – osudnou sa jej stala túžba po hladkej pleti ako bábätko. Aj preto sa odsťahovala do Japonska, kde podstúpila celý rad zákrokov. A hoci vyzerala super a na jej mieste by iné ženy boli spokojné a s procedúrami by skončili, ona nie. Túžila byť krajšia a mladšia... Zlom v jej živote nastal, keď jej lekári odmietli robiť ďalšie vylepšenia. Svoj osud alebo krásu zobrala do vlastných rúk.

 Pred operáciami, ktoré jej mali pomôcť vyzerala opuchnuto (vľavo). Ani po mnohých opravných zákrokoch jej lekári nedokázali prinavrátiť starú tvár (vpravo).

profimedia.sk

​Kúpila si fľašu silikónu, klasického oleja na vyprážanie a začala si ich vpichovať do tváre sama! Výsledok, ten vidíte na fotkách. Jej tvár opuchla a zdeformovala sa. Dokonca ju nespoznávali už ani vlastní rodičia. Bývalá modelka sa so svojím príbehom zverila v televízii. Diváci ju ľutovali a prispeli jej na operácie, ktoré jej mali pomôcť. Žiaľ, ani tie jej nepomohli a dnes sa na seba vôbec nepodobá.

Dnes vyzerá asi takto

profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie