Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Uhádnete, ktorej herečke patrí TOTO dokonalé telo? Jej vek šokoval aj trénera!
Zdielať na

Uhádnete, ktorej herečke patrí TOTO dokonalé telo? Jej vek šokoval aj trénera!

Zdroj: Facebook/Halle Berry

Asi málokto by na pohľade na jej pevnú postavu tipoval, že má už po päťdesiatke. Ak potrebujete pred letom poriadnu motiváciu, nech sa páči!

Toto sexi telo patrí exotickej kráske Halle Berry (51), ktorá na svojej kondičke a super postave maká celý život. Najnovšie cvičí so sympatickým profíkom a prostredníctvom Instagramu motivuje k cvičeniu ženy z celého sveta.

O Halle Berry je známe, že roky striktne dodržiava niekoľko zásad, ktoré jej pomáhajú udržiavať nielen perfektnú postavu, ale aj mladistvý vzhľad. Okrem dobrých génov, nedá dopustiť na tieto veci:

  • Svojej pleti sa venuje denne, nikdy neodchádza bez toho, aby sa dôkladne natrela krémom s UV faktorom.
  • Vždy keď môže, necháva si pleť oddýchnuť od mejkapu.
  • Halle nepoužíva „zázračné“ krémy proti vráskam, spolieha sa na kvalitné hydratačné krémy. Hydratovať pokožku dvakrát denne považuje za základ peknej pleti.
  • Čo sa týka postavy, herečka cvičí 5-krát do týždňa a strieda rôzne druhy cvičení.
  • Dbá na pravidelnú a kvalitnú stravu, je päťkrát denne a v jej jedálničku prevládajú šaláty, zeleninové polievky, chudé mäso a ryby. Halle sa takto stravuje nielen kvôli peknej postave, ale tiež preto, že roky trpí cukrovkou.

    Facebook/Halle Berry

Pochvala od trénera

Halle cvičí posledné dva roky pod dozorom fitness trénera Petra Lee Thomasa a to až 5-krát do týždňa. Ten sa priznal, že na začiatku o herečke veľa nevedel a vôbec netušil, koľko má rokov. Keď sa dozvedel, že má už po päťdesiatke, bol poriadne prekvapený!

 https://www.instagram.com/p/BhhNGbngU7p/?taken-by=halleberry

„Priznám sa, bol som absolútne šokovaný, pretože ona má neuveriteľnú kondičku, skvelú disciplínu a postavu ako 25-ročná!“ povedal tréner a dodal, že z Halle by aj v tomto veku mohla byť profesionálna športovkyňa.

Facebook/Halle Berry

Halle s trénerom kombinuje rôzne druhy cvičení, používa prvky z bojových umení, box ale aj jogu. Na svojom Instagrame pravidelne pridáva motivačné fotografie a videá s popismi.

Pri pohľade na jej telo sa nakopnete aj vy, za to vám ručíme!

https://www.instagram.com/p/Bd3g9sWABUH/?taken-by=halleberry

https://www.instagram.com/p/BfRWx36geZd/?taken-by=halleberry

https://www.instagram.com/p/Be_FiU3AJ-S/?taken-by=halleberry

https://www.instagram.com/p/BfRWx36geZd/?taken-by=halleberry

https://www.instagram.com/p/BgrNfJ5AB0E/?taken-by=halleberry

Súvisiace články

Najčítanejšie