Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Svet si ju zamiloval ako bacuľatú kuchárku: Konečne schudla bez jojo efektu!
Zdielať na

Svet si ju zamiloval ako bacuľatú kuchárku: Konečne schudla bez jojo efektu!

Zdroj: profimedia.sk

Atraktívna a populárna Nigella Lawson nikdy nemala postavu modelky a skôr sme ju poznali ako krásku s oblinami. Neuveríte, ako vyzerá dnes!

Možno ste si aj vy navarili alebo upiekli niečo podľa jej receptov, ktoré sú populárne po celom svete. Sama Nigella sa nikdy netajila tým, že miesto nejakej diéty si radšej dopraje poriadne jedlo.

Bolo to na nej aj vidieť. Tmavovláska nikdy nepatrila medzi vychudnuté krásky, no napriek kilám navyše mala obrovský sexepíl. Nigella však z času na čas výraznejšie pribrala a jedného dňa sa rozhodla konečne schudnúť. Nepodarilo sa jej to hladovaním, ale špeciálne navrhnutým jedálničkom aj cvičebným plánom od odborníka. Hoci dala dole vyše 20 kilogramov, dosiahnutá hmotnosť jej dlho nevydržala. Kuchárka neustále bojovala s jojo efektom, vďaka ktorému sa jej zhodené kilá rýchlo vrátili späť.

 Nigella v minulosti

profimedia.sk

​Už pár mesiacov sa však môže pochváliť štíhlym pásom a svoju hmotnosť si drží. Ako? Trikrát týždenne začala chodiť na jogu a tie dni, ktoré ju necvičí, stavila na strečing. Čo sa týka jedla, začala sa racionálnejšie stravovať – vsadila na avokádo, morčacie mäso a veľa zeleniny. Na druhej strane priznáva, že z času na čas si dopraje aj koláčik. Ak má naňho chuť, prečo nie?

Nigella je dnes štíhla

profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie