Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jedna FOTKA Dary Rolins rozpútala peklo: Komu speváčka vulgárne vynadala?
Zdielať na

Jedna FOTKA Dary Rolins rozpútala peklo: Komu speváčka vulgárne vynadala?

Zdroj: Instagram

Na závistlivých a zloprajných ľudí narazíte všade. Ak ste navyše hviezda akou je Dara Rolins, stačí vám jediná nevinná fotografia na to, aby ste sa stali terčom nemiestnych urážok.

Dara bola jednou z hviezd víkendovej voľby Miss Slovensko a na pódiu už tradične vyzerala super. Samozrejme, výsledný imidž sa neobišiel bez dôkladných príprav.

A práve z nich Dara na Instagrame zverejnila fotku, na ktorej je polonahá a vyberá si svoj outfit. Hoci si svoje prsia zakrýva a na fotke nie je nič, čo by mohlo vzbudiť pohoršenie, našla sa žena s prezývkou zmizelavcera, ktorú snímka vytočila.

Instagram

​Speváčke do komentára napísala veľmi nemiestne a urážlivé slová: „Ja nemám, čo závidieť. Ja som schopná svojmu mužovi porodiť deti.“

Instagram

​Tieto slová nahnevali nielen speváčkiných fanúšikov, ale aj samotnú Rolins. Hoci si veľakrát pri urážlivých komentároch zachováva chladnú hlavu, tentoraz sa neudržala a dotyčnej nič nedarovala: „Máš nejaký hlbší dôvod urážať ma? Čo sa je*eš do vecí, o ktorých vôbec, ale vôbec nič nevieš? Že sa nehanbíš ty, mama od detí šliapať po tak tenkom ľade, ako je rodenie detí a materstvo.“

Instagram

​Svoje slová si speváčka neskôr zrejme rozmyslela a komentár aj reakcie pod ním radšej vymazala.  

 

Súvisiace články

Najčítanejšie