Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Horoskop japonských majstrov: Aké je vaše zenové znamenie?
Zdielať na

Horoskop japonských majstrov: Aké je vaše zenové znamenie?

Zdroj: Profimedia

Japonský horoskop je menej známy ako čínsky. Zistite, ktoré z jedenástich zenových znamení je to vaše a čo o vás hovorí.

Rovnako ako klasický horoskop, aj ten japonský sa vypočítava podľa mesiaca a dňa, kedy ste sa narodili, rok naň nemá vplyv. Aký je váš charakter a čím by ste sa mali v živote riadiť? Zistite to hneď!

Slnko (21.3. - 29.4.)

Iste pre vás nebude prekvapením, že ľudia narodení v znamení Slnka sú najžiarivejšími osobnosťami celého horoskopu. Ste nenapraviteľným idealistom - múdrosť a krása sú vaším celoživotným hnacím motorom. Krédo, podľa ktorého sa riadite, je: "Keby sa všetci snažili o máličko viac, bolo by na svete oveľa lepšie." Optimizmus vám skrátka koluje v žilách.

Rada zenového majstra: Vážte si svoje intuíciu a pozorne ju počúvajte, pretože vám vždy spoľahlivo poradí a zvedie vás na tú najlepšiu možnú cestu.

Profimedia

Bambus (30.4. - 4.6.)

Plní života a neskutočne prispôsobiví, takí sú ľudia v znamení vždy sviežeho bambusu. Ste veľmi múdri a máte obrovský prehľad, napriek tomu (alebo práve preto) netrváte len na jednej zaužívanej variante a nemáte problém sa okamžite prispôsobiť situácii tak, aby ste z nej vyťažili to najlepšie. Nikdy ale nebudete robiť nič na úkor iného človeka.

Rada zenového majstra: Verte svojmu rozumu, ten vás totiž nikdy nesklame.

Byvol (5.6. - 6.7.)

Termín "pracovitý ako včielka" je vo vašom prípade slabé slovo. Vy ste totiž doslova workoholikom. Pracujete nielen veľa, ale tiež radi, a keď niečo musíte, urobíte to rýchlo a bez pripomienok. Ste zodpovední až do špiku kostí a vďaka tomu získavate obdiv a popularitu od ľudí okolo seba.

Rada zenového majstra: Myslite na svoju rodinu. Či už na tú, ktorú máte, alebo na tú, ktorú si založíte. Jedine tam sa totiž budete cítiť naozaj šťastní a spokojní.

Lotosový kvet (7.7. - 1.8.)

Sentimentálni snílkovia s neodolateľným kúzlom osobnosti. Nie nadarmo je vaším znamením prekrásny a omamný lotos. Voči ostatným cítite silnú empatiu a ste vždy po ruke, aby ste poskytli pomocnú ruku alebo rameno k vyplakaniu. Plní energie, pozitívne naladení a milujúci si užívate život všetkými zmyslami.

Rada zenového majstra: Pozrite sa na oblohu! Vždy pozerajte ešte ďalej a vyššie, než ste zvyknutí. Jedine tak totiž budete ešte lepší a úspešnejší.

Japonský most (2.8. - 27.8.)

Stojíte nohami pevne na zemi, ale súčasne sa aktívne zaujímate o všetko, čo je nejakým spôsobom zvláštne alebo krásne. Či už je to problematika UFO alebo napríklad výtvarné umenie. Ste statoční, otvorení a kreatívni a za svojich blízkych by ste sa bili do poslednej kvapky krvi.

Rada zenového majstra: Nikdy sa nezastavte uprostred cesty. Bojujte, kým máte dosť sily a kým nedosiahnete vytúženého cieľa. Nebuďte netrpezliví, čas je na vašej strane.

Profimedia

Kameň (28.8. - 10.10.)

Ak je nejaké znamenie ozajstným magnetom na ľudí, potom je to to vaše. Vaša osobnosť je jednoducho očarujúca a ľudia okolo vás často ani netušia prečo. Ste veľmi milý človek, ste energický a pritom sa nevnucujete. Vo všetkom spoľahlivo nájdete ideálne mieru, či už ide o partnerské vzťahy, prípravu pokrmu alebo aj prosté popíjanie alkoholu.

Rada zenového majstra: Veci vždy robte tak, ako najlepšie viete, ale nebuďte sklamaní, keď nebudú perfektné. Dokonalosť na tomto svete neexistuje, tak sa o ňu prestaňte snažiť.

Cisár (11.10. - 18.11.)

Máte potenciál dokázať veľké veci a ste si ho veľmi dobre vedomí. Občas by ste si ale mali pripomenúť, že pýcha ešte nikdy nikomu nepriniesla nič dobré. Radi si robíte veci po svojom a neznášate, keď sa s vami niekto háda. U tých, na ktorých vám záleží, však dokážete zľaviť ku kompromisu, aj keď vás to stojí dosť sebazaprenia.

Rada zenového majstra: Netlačte na pílu. Nechajte občas veci len tak plynúť a uvidíte, že sa k vám vrátia oveľa intenzívnejšie, než keby ste na nich museli dlho pracovať.

Cisárovná (19.11. - 26.12.)

Ste osobnosťou, ktorá vie, čo chce, a vždy bude bojovať za svoje vyššie ciele a morálne hodnoty. Ak vám ale niečo naozaj robí problém, potom je to samota. Bez milovanej osoby sa cítite, ako by vás bola len polovica, a láska vám v živote prináša harmóniu a pokoj. Vďaka vašej milej a nesebeckej povahe ale sami nikdy dlho nie ste.

Rada zenového majstra: Prestaňte na chvíľu investovať do všetkých okolo a doprajte si možnosť čerpať ich energiu. Uvidíte, že sa vám bude dýchať oveľa lepšie.

Mesiac (27.12. - 18.1.)

Ste záhadné, neuchopiteľné bytosti, a tých, ktorí vás nepoznajú, provokujete svojou zvláštnosťou a pokojom, ktorý vyžarujete. Opačné pohlavie si od vás drží odstup tak silno, ako silno ho súčasne priťahujete. V živote často docielite toho, po čom túžite. Je to vďaka tomu, že dokážete racionálne premýšľať, usilovne pracovať a všetko podriadiť svojmu cieľu.

Rada zenového majstra: Nič vás nedokáže zastaviť, dokonca ani smrť a nič vás nedokáže prekvapiť, dokonca ani vy samotní. Tak na to nikdy nezabúdajte.

Profimedia

Korytnačka (19.1. - 14.2.)

Každý, kto vás stretne, nemôže inak, ako obdivovať vašu vyvinutú cnosť, múdrosť a nadpozemský pokoj. Ak mu ale dáte možnosť skutočne vás spoznať, objavia toho uvoľneného, ​​zábavného a občas bláznivého človeka, ktorého sa v sebe snažíte tak dôsledne ukryť. Aj napriek tomu ale nikdy nezabúdate na svoje pravé hodnoty, za ktoré celý život bojujete.

Rada zenového majstra: Vždy dajte najavo, čo si myslíte, a ako sa cítite. Ticho vo vašom živote rozhodne nemá čo robiť.

Čerešňa (15.2. - 20.3.)

Rovnako, ako čerešňa symbolizuje zrodenie a život, ste aj vy plní života a radosti, ktorú okolo seba radi rozdávate. Ľudia vás milujú za to, akí ste spontánni, vrelí a plní nadšenia. Ak sa im príliš nepletiete do života alebo im nemeníte plány na víkend, máte vyhraté.

Rada zenového majstra: Aj keď vám trpezlivosť nie je vlastná, svoje ciele sledujte s pokorou. Jedine tak ich skutočne dosiahnete.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie