Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Horoskop na apríl: Koho čakajú nové výzvy a ktoré znamenie si finančne prilepší?
Zdielať na

Horoskop na apríl: Koho čakajú nové výzvy a ktoré znamenie si finančne prilepší?

Zdroj: Profimedia

Prehupli sme sa do nového ročného obdobia a s jarou samozrejme očakávame zmeny, nové začiatky a mnohé rozhodnutia. Zistite, čo si pre vás pripravili hviezdy!

Aký bude štvrtý mesiac roka 2018? Toto čaká v apríli jednotlivé znamenia!

Baran

Milí Barani, počítajte s tým, že aprílové závany vetra neveštia nič pokojného. Zvýšená opatrnosť sa vyplatí na začiatku mesiaca, kedy sa Merkúr dostáva do kvadratúry s konfliktným Marsom. Výkyvy nálad sa podpíšu na všetkých životných oblastiach. Strháva vás tiež k sebeckosti a osobnému prospechu. Po 24. apríli vás našťastie vyslobodí priateľská Venuša. Úspechom v láske i financiách vám pofúka všetky boliestky.

​Býk

Štvrtý mesiac roka sľubuje Býkom vynikajúci program. Ochrannú ruku nad vami drží kňažka lásky, pôžitkárka Venuša. Jej hrejivé lúče prinášajú do života samé pozitíva. Uhasia smäd tým, ktorí prahnú po láske, otvoria nové možnosti nezamestnaným, alebo prinesú bozk múzy tam, kde je treba impulz do života. Spojenie so Saturnom sľubuje neodolateľnú charizmu, Mars sa zase postará o dostatok vitality.

Blíženci

Milí Blíženci, aprílová atmosféra je prehriata slnečnými lúčmi, čo sľubuje samé príjemné správy! Do 19. apríla je vám naklonený aj múdry Merkúr, ktorý sa postará o prehlbovanie životných znalostí i skúseností. Posledná dekáda mesiaca otvára zaujímavé finančné príležitosti. A ako na vás bude vplývať kňažka lásky, Venuša? Od 24. garantuje slastné prežitky vo všetkých vzťahoch aj drobné radosti všedného dňa.

Rak

Milí Raci, tentoraz by ste potrebovali, aby vás niekto zbavil nevítaného stresu. Ten sa na vás hrnie predovšetkým v pracovnom živote, kde vzniknú nečakané ťažkosti. Ani manželstvo nehlási veľkú harmóniu, na ktorej si tak zakladáte. Konjunkcia Marsu so Saturnom partnerstvá podpichuje a vytvára komunikačné pastičky. Všetky strasti sa vám našťastie pokúsi vynahradiť vľúdna Venuša.

Lev

Jar je v plnom prúde a nabáda k novým začiatkom. Je čas nechať za sebou prežité a odštartovať hviezdnu cestu za šťastím. Levy sú celý apríl pod ochrannými krídlami Slnka, za jeden povraz s ním ťahá múdry Merkúr. Vďaka nim ste stále v jednom kole, máte podrezaný jazyk a otvorenú myseľ. Jedinú machuľu v programe predstavuje Venuša, ktorá sa do 23. apríla snaží prepašovať nesúlad do vzťahov.

Panna

Milé Panny, jar na vás bude po zime silne pôsobiť. Strháva sa pozornosť k vašej maličkosti a jej hlbšiemu poznaniu. Môžu vás priťahovať ezoterické vedy alebo filozofie. Dokážete čeliť svojim obavám a prekonať ich v túžbe za lepšou budúcnosťou. Saturn s Plutom nesú bozk múzy. Ak pracujete v umeleckej sfére, budete aprílovou tvorbou úplne pohltení.

​Váhy

Znamenie Váh bude v apríli bojovať so závanmi vetra. Kvôli postaveniu Merkúra a Slnka bude ťažké odolať emočným výkyvom a udržať si dobrú náladu. Najviac citeľné to bude v manželstve a na domácej pôde, ani komunikácia nebude do 19. apríla silnou doménou. V poslednom týždni vám našťastie pribehne na pomoc Venuša. Prináša kopu lásky, peňazí i možnosť zaujímavých ciest. Chce to zaťať zuby a vydržať.

Škorpión

Do ďalšieho mesiaca roka vstúpia Škorpióni šťastnou nohou. Vďaka priazni aktívneho Marsu budete mať dostatok síl pre trúfalé pracovné plány. Predovšetkým okolo 8. apríla môžete ukázať, aký potenciál sa vo vás skrýva. Neptún zabrnká na romantickú nôtu a pripomenie, že jar je v plnom prúde. Škorpióni sa v manželstve musia kvôli prskajúcej  Venuši držať trochu v úzadí. Slnko zase rebeluje v oblasti financií.

Strelec

Milí Strelci, po náročných zimných mesiacoch sa začínate hriať v priaznivých lúčoch vesmírnych vládcov. Slnko do 19. apríla robí všetko pre telesné i duševné blaho. Strháva pozornosť k láske a voľnočasovým aktivitám. Rovnakú pesničku brnká i Merkúr, ktorý zároveň ponúka žiarivé vyhliadky v kariére. Jediný mráčik na nebi predstavuje po 24. apríli Venuša. V láske sa môže objaviť nesúlad či dokonca konkurencia!

Kozorožec

Zrodencov Kozorožca čaká mesiac, ktorý sa bude odvíjať presne podľa ich gusta. Mars a Saturn pracujú vo váš prospech a vymetajú vám cestičku vo všetkých kľúčových oblastiach. Radujete sa z ostrých lakťov a cieľavedomosti. Rozhodne nebudete sedieť nečinne v kúte. Do 23. apríla vám praje aj láskyplná Venuša, ktorá pribehne s náručou plnou nehy aj vzrušujúcej zábavy. Každému dopraje pohárik toho, čo si žiada.

Vodnár

Jar je predzvesťou lepších zajtrajškov, čo v prípade Vodnárov platí dvojnásobne. Apríl prináša dobré správy v dvoch smeroch. Ako prvé otvára dvere k životnej múdrosti, druhá rozširuje okruh kontaktov. Nech zvažujete možnosť ďalšieho štúdia, rekvalifikácie alebo cestovanie, v tom všetkom sa vám bude výnimočne dariť. Do 23. apríla sa vám síce pokúsi uškodiť Venuša, ale v poslednom týždni sa otočí a bude pracovať vo váš prospech.

Ryby

Milé Ryby, vstupujete do úspešného obdobia, kedy nad vami drží ochrannú ruku celé plénum vesmírnych vládcov na čele s Neptúnom. Energizujúci Mars vám dolieva pohár síl až po okraj, navyše zabrnká na vaše ego. Ste sebaistejší, dokážete ísť za svojimi snami a plánmi. Za ručičku vás až do 23. apríla drží aj láskyplná Venuša. Zásobuje vás príjemnými darčekmi v podobe erotického iskrenia aj silné finančné intuície.

Súvisiace články

Najčítanejšie