Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Tento čaj je pri chudnutí účinnejší ako zelený! Spoznajte jeho výhody
Zdielať na

Tento čaj je pri chudnutí účinnejší ako zelený! Spoznajte jeho výhody

Zdroj: Profimedia

Existuje mnoho nápojov, ktoré podporujú spaľovanie tukov, o tomto mimoriadne účinnom čaji sa však veľa nehovorí. Presvedčte sa, že sa oplatí vyskúšať ho!

Nie zelený, ani čaj zo “zázračných” bylín, ale ide o biely čaj, ktorý podľa odborných výskumov dokáže výrazným spôsobom pomôcť pri zhadzovaní nadbytočných kíl.

Biely čaj nielen na chudnutie

Podľa niekoľkých odborných výskumov biely čaj dokáže účinne spaľovať tuk a tiež zabraňuje tvorbe tukových buniek. Jeho výhodou je aj to, že neobsahuje kofeín a teín vo veľkých množstvách a preto ho môžete bez obáv piť aj častejšie.

Okrem samotnej podpory chudnutia, má biely čaj schopnosť aj upokojovať podráždený žalúdok, podporuje dobré trávenie, je bohatý na antioxidanty a spomaľuje starnutie pleti. Odporúča sa tiež ako prevencia pred srdcovo-cievnymi ochoreniami, prevencia pred zubným kazom, pomôže pri cukrovke, dokáže znížiť hladinu cholesterolu a mnohé ďalšie.

Samozrejme, ani tento čaj nepôsobí sám o sebe ako zázrak. Ak však budete dodržiavať zdravú životosprávu a čo najviac sa hýbať, môže byť práve tento čaj vaším perfektným spojencom pri chudnutí. Doprajte si aj niekoľko šálok bieleho čaju denne, najlepšie medzi jedlami na spestrenie pitného režimu.

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie