Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ako sa ľuďom zapáčiť aj bez lichôtok? Stačí ovládať jednoduchý trik
Zdielať na

Ako sa ľuďom zapáčiť aj bez lichôtok? Stačí ovládať jednoduchý trik

Zdroj: pixabay

Kto by nechcel byť v partii a práci obľúbený, a to všetko bez zbytočných rečí? Ide to oveľa ľahšie, ako by ste si mysleli.

Hoci je reč tela komplikovaná veda sama o sebe, oplatí sa naučiť z nej aspoň pár trikov. Možno ste netušili, no úplne obyčajnými gestami a tónmi si dokážete nakloniť človeka bez toho, aby ste ho dôvernejšie poznali. Ako?

Stačí, ak sa pri stretnutí budete držať troch pravidiel a hneď uvidíte, že v očiach toho druhého zabodujete. Je úplne jedno, čo pôjde o pracovné stretnutie alebo rande.

Hovorte vyššími tónmi

Mnohé štúdie dokázali, ak muži aj ženy počas konverzácie nasadia vyšší tón, okamžite sú sympatickejší. Ľudia majú dokonca tendenciu dôverovať im oveľa viac, akoby hovorili hlbokým hlasom.

pixabay

​Módne oblečenie

Šaty robia človeka  - na tom sa asi nikdy nič nezmení. Viaceré štúdie potvrdili, ak sa človek pekne oblečie, jeho okolie ho považuje za oveľa príťažlivejšieho a chcelo by sa s ním bližšie zoznámiť. Navyše ak v trendy outfite pôsobíte energicky, pre vaše okolie ste okamžite sympatický.

Kopírujte partnera

Počas rozhovoru sa snažte napodobňovať gestá a výrazy tváre vášho partnera. Ten vaše pohyby podvedome vníma, takže v jeho očiach vyzeráte sympaticky.

Súvisiace články

Najčítanejšie