Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vďaka dvom zmenám schudla o polovicu za necelý rok: WAU, vyzerá super!
Zdielať na

Vďaka dvom zmenám schudla o polovicu za necelý rok: WAU, vyzerá super!

Zdroj: Profimedia

Pôvodná váha tejto mladej ženy bola 120 kilogramov. Dnes má o polovicu menej a vyzerá úplne inak!

Josephine Desgrand (17) z Austrálie sa od malička prejedala a jedlo do seba ladovala navyše veľmi rýchlo. Veľké porcie, veľa sladkostí a žiaden šport spôsobili, že sa dostala na šialenú váhu – 120 kíl!

Josephine sa kvôli nadváhe veľmi trápila a mala sklon k depresiám. Bolo takmer nemožné zohnať na jej postavu niečo pekné a moderné a tak musela nosiť nevzhľadné nadrozmerné oblečenie.

Dôležité bolo rozhodnúť sa pre zmenu

Josephine sa o zníženie váhy pokúšala niekoľkokrát, no rôzne diéty jej nikdy nepriniesli želaný výsledok. Na chvíľu sa snažila zmieriť so svojou obezitou, ale nakoniec sa rozhodla, že to jednoducho musí zmeniť a nesmie sa vzdať!

Prvým krokom, ktorý urobila bolo to, že sa úplne vzdala cukru a znížila príjem sacharidov. Vynechať cukor považuje za najdôležitejšie rozhodnutie, pretože už len to stačilo, aby začali jej kilá pomaly miznúť. Sama však priznáva, že začiatky boli poriadne ťažké, bola nervózna a poriadne unavená, postupne sa to však začalo zlepšovať.

Profimedia

Okrem toho, že vynechala cukor, začala sa zdravšie stravovať, jedla pomaly a v menších porciách, musela začať aj pravidelne športovať. Aby mala nad sebou kontrolu, našla si trénera, ktorý jej pomohol postupne zvládať stále viac cvikov.

Profimedia

Za 11 mesiacov poctivej makačky je z Josephine úplne nový človek. Váži 60 kilogramov a cíti sa fantasticky. A čo radí mladá žena tým, čo majú nadváhu a nedokážu schudnúť? “Neexistuje lepšia rada, ako sa rozhodnúť a jednoducho sa do toho pustiť. Nič neodkladajte a začnite hneď teraz. Keď som to dokázala ja, zvládnete to tiež!” povzbudzuje ostatných dnes už štíhla kráska.

Fantastická premena, čo poviete?

Profimedia

​Konečne si užíva život naplno!

Profimedia

​Do starých nohavíc sa teraz zmestí aj spolu s priateľom...

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie