Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ako rýchlo schudnúť z brucha? Poznáme tajný tip hviezd!
Zdielať na

Ako rýchlo schudnúť z brucha? Poznáme tajný tip hviezd!

Zdroj: pixabay

Ak ste si zaumienili, že do leta schudnete, neostáva vám už veľa času. Aj preto vyskúšajte spôsob, ako sa kíl zbavíte rýchlejšie.

Rôznych diét aj cvičení je naozaj veľmi veľa a záleží len od vás, ktoré vyskúšate. Je však spôsob, ktorý odporúčajú aj výživoví experti.

Jedna z nich Abigail Montgomery má zaručený spôsob, ako sa nadbytočných kíl čo najrýchlejšie zbaviť. Kľúčom je, zvýšiť konzumáciu proteínov. „Zvýšením príjmu bielkovín nielen zamedzíte prejedaniu sa, ale štúdie dokázali, že sa vám zrýchli trávenie a aj hodiny po jedle dokážete spaľovať kalórie. Navyše sa vám začnú rysovať svaly,“ vyjadrila sa v médiách. Na proteínové diéty vsadili aj rôzne hviezdy ako Kate Hudson, Kate Upton, Emily Ratajkowski, Amber Rose a iné.

pixabay

​Je niekoľko spôsobov, ako do seba dostať proteíny a tým najľahším je vypiť šejk. Plusom tejto rýchlej a účinnej metódy je, že najviac tuku vám zmizne práve v oblasti brucha. Bez akýchkoľvek zmien, čo sa týka telesnej aktivity a ostatného jedálnička však extrémny úbytok na hmotnosti nečakajte. Počas 12 týždňov by to mali byť necelé tri kilá.

pixabay

Súvisiace články

Najčítanejšie