Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Horoskop na MAREC: Čo si pripravili hviezdy pre vaše znamenie?
Zdielať na

Horoskop na MAREC: Čo si pripravili hviezdy pre vaše znamenie?

Zdroj: unsplash.com

Aký ale bude tretí mesiac roka 2018? Čakajú vás príjemné zmeny, alebo vám do života vstúpia prekážky?

Čo si mesiac marec pripravil práve pre vaše znamenie? Zistite, či vám budú hviezdy naklonené.

Baran

Milí Barani, vyzerá to, že idete do finále! Všetky rozpracované záležitosti, ktorým ste v uplynulých týždňoch venovali energiu, sa chýlia ku zdarnému cieľu. A začnú prinášať očakávané výsledky. Vesmírni velikáni na čele s kňažkou lásky Venušou hlásia plodné obdobie. Ohnivý guru Mars pre prvú polovicu marca pripravil energizujúci koktejl, vďaka ktorému ste k nezastaveniu. Čo viac by ste si mohli priať?

​Býk

Tretí mesiac roka nesie Býkom skvelé správy. Priaznivá konštalácia hviezd k vám vysiela pozitívnu energiu, ktorá opráši zimnú letargiu aj z tých najväčších leňochov. Nájdete odvahu k realizácii snov, pustíte sa do úloh, ktoré ste dlho odkladali, a hlavne sa nebudete báť vziať šťastie do vlastných rúk. Mars v Kozorožcovi tieto tendencie v druhej polovici marca ešte zosilní. Svoju budúcnosť vidíte v jasných farbách.

Blíženci

Skok Blížencov do mesiaca marca nebude síce veľmi veselý, ale čo nie je na začiatku, môže byť na konci. Mars narobí menšiu neplechu v medziľudských vzťahoch, ale definitívny pokoj ponúkne už 17. marca. V druhom týždni vám navyše pribehne na pomoc ochrankyňa Venuša. Tá vám všetky prežité strasti mnohonásobne vynahradí. Od 7. marca je vám v pätách aj vládca Merkúr a spolu s ním aj stratená sebaistota.

​Rak

Narodeným v znamení Raka nie je vlastná horlivosť, čo sa pre marcový sled udalostí ukazuje ako výhoda. V druhom týždni vás totiž začne podpichovať Merkúr, ktorému sprisahanecky prízvukuje aj prskajúca Venuša. Opatrnosť sa oplatí ako v profesijnom živote, tak na milostnom poli. Spojencom vám našťastie bude rozvážny Jupiter, zázraky od neho ale nečakajte. Nenechajte sa vykoľajiť z tempa a nikam neponáhľajte.

Lev

Zdá sa, že marcové vody budú pre Levov extrémne príjemné. Sama Afrodita sa stará, aby ste sa väčšinu mesiaca ocitli na vrchole blaženosti. Zahŕňa vás vzrušujúcimi zážitkami, lahôdkami pre telesnú schránku a ponúka i božskú manu pre mozgové závity. Kňažke lásky prízvukoval energizujúci Mars a vzťahy vybrusujúci Merkúr. Slnko potom v poslednej dekáde zdôrazňuje životné priority. Rutina vám nehrozí!

Panna

Milé Panny, aj keď to na začiatku marca nevyzerá veľmi lákavo, nájdu sa aj oblasti, v ktorých sa môžete tešiť na samé pozitíva. Prvá polovica mesiaca vás potrápi v ekonomickej sfére a menšie problémy sa objavia aj v láske. Od 17. marca našťastie Mars zmení tvár a začne fungovať vo váš prospech. Prinesie úžasné milostné chvíle, kreativitu i úspech do podnikania.

Váhy

Na začiatku marca bijú vesmírni súputníci na poplach. Ak niečo budú Váhy v nadchádzajúcich dňoch potrebovať, potom je to opatrnosť a trpezlivosť. Kľúčové planéty sa ocitajú v opozícii k vášmu znameniu a prebúdzajú vo vás nelichotivé charakterové stránky. Merkúr sľubuje komplikácie spôsobené roztržitosťou a unáhleným rozhodnutím. Venuša sa podpíše nezvyčajne arogantným správaním. Je čas ovládnuť svoje emócie.

Škorpión

Volajte trikrát sláva! Vstupujete do jedného z najpohodovejších mesiacov roka. Nadvládu nad Škorpiónov prebral optimistický Jupiter. V prvom týždni s ním ťahá za jeden povraz aj Merkúr so svojimi brilantnými komunikačnými schopnosťami. Premeňte sny na skutočnosť, bavte sa, cestujte, žite naplno. Šťastné príležitosti vám idú na ruku. Ani láska nestojí bokom a Slnko? To garantuje neutíchajúcu vitalitu.

Strelec

Jar je spojená s novými začiatkami. A inak tomu nebude aj v živote Strelcov. Marec sľubuje nádejné vyhliadky vo všetkých smeroch počnúc kariérou a končiac rodinným zázemím. Aktívny Mars vám dodá ostré lakte, s ktorými ľahšie presadíte dlhodobé zámery. Do 17. marca venujte pozornosť profesii. Chválite sa originálnymi nápadmi a bola by škoda, keby zapadli. Hrejivé slnečné lúče sľubujú aj milostné potešenie.

Kozorožec

Milí Kozorožci, v marci zo seba vykresajte maximálnu dávku opatrnosti. Kvadratúra Merkúru totiž zvádza ku zbrklému rokovaniu vo všetkých životných sférach. A ruka v ruke s tým idú najrôznejšie komplikácie. Oči na stopkách majte pri cestovaní autom, zbrklosť si odpustite aj v komunikácii. Po celý mesiac máte veľa energie, len s ňou nedokážete dobre hospodáriť. Expanziu radšej kroťte a počkajte, čo osud prinesie.

Vodnár

Po náročnom zimnom období sa konečne pohnú ľady. Hviezdy sľubujú Vodnárom neopakovateľnú príležitosť k realizácii dlhoročných túžob. Nech očakávate zmeny v pracovnej sfére, alebo k sebe voláte novú lásku, vesmírny objednávkový servis priania vypočuje. Marec symbolizuje vynikajúce porozumenie s druhými ľuďmi a radosť zo života. Viete si vychutnať aj tie najmenšie drobnosti, z ktorých sa skladá skutočné šťastie.

Ryby

Marec symbolizuje cestu za vzdelaním. Neptún Ryby dlhodobo zvádza na cestu poznania, a to predovšetkým v duchovnej a filozofickej rovine. Od 4. marca sa spája so Slnkom, čo sa odrazí na vašej empatii a ústretovosti voči druhým ľuďom. Stanete sa majstrami intuície, myšlienky do seba zapadnú a razom pochopíte svoju životnú cestu. Kľúčovým dňom je 13. marec, ktorý vás stavia na pomyselný piedestál.

Súvisiace články

Najčítanejšie