Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Krásna učiteľka sa stala hitom internetu: Ľudia si zamilovali jej nápadité ŠATY
Zdielať na

Krásna učiteľka sa stala hitom internetu: Ľudia si zamilovali jej nápadité ŠATY

Zdroj: Facebook/Haley Curfman

Vôbec sa nečudujeme, že túto sympatickú učiteľku jej žiaci zbožňujú. Vďaka outfitu, s ktorým sa pochválila na sociálnej sieti má fanúšikov po celom svete.

Mladá učiteľka Haley Curfman z Oklahomy, ktorá okrem iného píše blog s názvom The Weary Teacher, prišla so skvelým nápadom, ako podporiť fantáziu a kreativitu svojich žiakov. Ľudia jej za túto myšlienku tlieskajú a my sa pridávame k nim!

Za všetkým sú tieto šaty!

Ide vlastne o tvorivý školský projekt, ktorý učiteľka zaviedla už minulý rok a pre veľký úspech ho plánuje robiť so žiakmi pravidelne. Do triedy priniesla jednoduché biele šaty a študentom dala za úlohu, aby ich pomaľovali podľa svojej fantázie. Tí sa do toho s radosťou pustili a toto je výsledok, za ktorý učiteľka získala tisíce pozitívnych lajkov a ohlasov. 

Facebook/Haley Curfman

„Je to jedna z vecí, ktoré robím so svojou triedou najradšej,“ napísala k fotografii a dodala, že tento skvelý nápad našla na Pintereste a okamžite sa jej zapáčil. Učiteľka odporúča podobné tvorivé projekty aj pre ostatných učiteľov. „Okrem toho, že podporíte fantáziu žiakov, zostane vám na nich aj jedinečná spomienka,“ dodala.​

Ako sa tento kreatívny nápad páči vám?

Facebook/Haley Curfman

Facebook/Haley Curfman

Súvisiace články

Najčítanejšie