Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Takto už nevyzerá! Mariah Carey výrazne schudla, ako to dokázala?
Zdielať na
Relax a zdravie

Takto už nevyzerá! Mariah Carey výrazne schudla, ako to dokázala?

Zdroj: Profimedia

Speváčka za posledné mesiace rapídne zhodila kilá a vyzerá to, že rozhodne nemieni prestať. Ako je možné, že odrazu tak rýchlo schudla?

Mariah Carey (47) bola divou bez jedinej chybičky, postavičku mala ako lusk, ale potom sa niečo zlomilo a speváčka začala bojovať s kolísaním váhy.

Každá z nás vie, aké to je, keď sa niekto zameria na to, ako sme pribrali. Mariah, pretože sa pohybuje v šoubiznise, bola za svoje zväčšujúce sa krivky kritizovaná verejne a po celom svete, čo jej na sebavedomí nepridávalo.

Ešte pred pár mesiacmi mala poriadnu nadváhu a dnes vyzerá neporovnateľne lepšie!

Profimedia

​Čo jej pomohlo rýchlo schudnúť?

Speváčka sa po dlhom premýšľaní rozhodla pre zásadný krok, ktorým je podviazanie žalúdka. Každá operácia je veľkým zásahom do organizmu, preto si celú situáciu potrebovala poriadne premyslieť. "Neznášala svoju váhu, bojovala s negatívnymi reakciami ľudí, odstrihávala si ceduľky z oblečenia, aby jej nepripomínali, akú veľkosť nosí," prezradil zdroj z jej okolia.

https://www.instagram.com/p/Bdq6-1LHti9/?hl=en&taken-by=mariahcarey 

Hoci sa na internete rozbehli vášnivé diskusie o tom, či bol jej krok správny a či zbytočne nehazarduje so zdravím, speváčke však toto rozhodnutie zjavne prospelo a na aktuálnych fotkách vyzerá oveľa sebavedomejšie a fit.

https://www.instagram.com/p/BeeM8F4nLFi/?hl=en&taken-by=mariahcarey

Profimedia

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie