Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Prebuďte v sebe šelmu a vyformujte si sexi stehná a zadok
Zdielať na

Prebuďte v sebe šelmu a vyformujte si sexi stehná a zadok

Ak si chcete vypracovať dokonale chrumkavý zadok a pevné stehná, ukážeme vám ten najlepší spôsob! Vyskúšajte Twerk in Heels, ktorý je navyše aj neskutočne sexi.

Tancuje ho Rihanna aj Beyoncé a vidieť ho asi v každom druhom hip hopovom videoklipe. Twerk patrí medzi najpopulárnejšie tance súčasnosti. Prečo? Okrem toho, že každú ženu premení na sexi kosť, vyformujete si ním aj super postavičku. 

Twerking vznikol minimálne pred 20. rokmi v New Orleanse. V dnešnej dobe sa zvyšuje počet hip hopových a RnB umelcov, ktorí ho masívne podporili prostredníctvom videoklipov, čím oň ovplyvnili vlnu záujmu. Ide o sexi tanec s vaším pozadím, ktorý sa riadi heslom, čím väčší zadok, tým lepší „twerk.“

RDS

Jeho princípom je pohyb bokov hore – dole v podrepe a pohyb panvy na strany. Ak sa chcete stať dobrou tanečnicou spomínaného štýlu, musíte mať svaly pevné ako oceľ a pod neustálou kontrolou, aby ste nespadli. Zaťažená je najmä zadná časť tela, vďaka čomu však dosiahnete vyformovanú a pevnú postavu v oblasti nôh a zadku.

RDS

Telu dáte zabrať hlavne držaním rôznych twerk pozícii či už v kolenách, kedy zamakajú stehná a zadok alebo si na svoje prídu aj tie, ktoré chcú popracovať na rukách - veľa twerk pozícií je práve v polohe, kedy sú zaťažené ruky. 

Na vlastnej koži si Twerk on Heels môžete prísť vyskúšať už 2. marca do Riverpark Dance School o 20.20. Teší sa na Vás zakladateľka Twerku na Slovensku Simona Horváthová.

RDS

Súvisiace články

Najčítanejšie