Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hriešne krivky ako Dakota Johnson? TOTO jej pomohlo spevniť celé telo
Zdielať na

Hriešne krivky ako Dakota Johnson? TOTO jej pomohlo spevniť celé telo

Zdroj: Profimedia

Ako Ana v 50 odtieňoch ukázala detailne celú svoju postavu, ktorá bola absolútne dokonalá. Úplne zadarmo to však nebolo.

Herečka Dakota Johnson (28) musela kvôli erotickým scénam poriadne zamakať na svojej postave, čo sa jej jednoznačne odrazilo na jej spevnenom tele. Aké cviky a tipy jej pomohli najviac?

14 Fitness tajomstiev Dakoty Johnson

  1. Dakota trénovala pod dohľadom trénerky pred natáčaním a celých 5 mesiacov popri točení.
  2. Spolupracovala s osobnou trénerkou Ramona Braganza, ktorá trénovala aj Jessicu Alba, Halle Berry, Amanda Seyfried, Anne Hathaway, či Kate Beckinsale. Ramona je zakladateľkou metódy 3-2-1, ktorá dostane telo veľmi rýchlo do formy. Kombinuje sa v nej posilňovanie vnútorných svalov, kardio a kruhový tréning.
  3. Trénerka sa zamerala na spevňovanie a vytvarovanie ramien, zadku, brušných svalov a rúk s tým, že intenzívne cvičenie trvalo minimálne 30 minút. 
  4. Dakota cvičila 5-krát do týždňa, spočiatku bolo cvičenie náročné a rýchle, ku koncu však stačilo už len 30-minútové cvičenie zamerané na najdôležitejšie partie.
  5. Cvičenie trénerka zostavila z prvkov Pilates, kickboxu, jogy a tanca a snažila sa cviky obmieňať, čo považuje pri formovaní sexi postavy za najdôležitejšie.
  6. Dakota pri cvičení používala aj malé činky, ktoré mala nielen v rukách, ale aj na nohách, čím sa docielila ešte vyššia intenzita cvičenia. Najviac sa však zameriavala na vypracovanie brušného svalstva.
  7. Počas natáčania mala Dakota k dispozícii karavan, ktorý bol vlastne posilňovňou na kolesách a nemusela kvôli cvičeniu nikam odchádzať.
  8. Hoci Dakota a Jamie Dornan netrénovali spoločne, pretože mali úplne rozdielne zostavy, trénerku mali rovnakú a tak sa pri cvičení striedali. Jamie sa sústreďoval na vypracovaní mužnejšej postavy a tak viac pracoval s ťažkými váhami.
  9. Okrem cvičení s trénerkou si Dakota pravidelne dopriala aj hodinu hot jogy, pretože jej vyhovuje cvičenie v poriadnom teple. Kombinácia jogy s náročnejším cvičením bola perfektnou kombináciou.
  10. Vďaka cvičeniu mala Dakota aj dostatok energie na natáčanie a ku koncu sa viac zameriavala na preťahovanie svalstva a relaxáciu.
  11. Jedálniček počas natáčania si Dakota dohodovala so šéfkuchárom sama. Skladal sa z chudého a červeného mäsa, obsahoval aj veľa zeleniny a napríklad aj zdravú a výživnú Quinou. Herečka si pravidelne dopriala aj šťavy z čerstvého ovocia.
  12. Trénerka prezradila, že Dakota je v súkromí veľmi tichá a počas tréningov sa sústredila iba na cvičenie a takmer vôbec nerozprávala.
  13. Posledný mesiac natáčania 50 odtieňov slobody sa Dakota začínala pripravovať aj na novú filmovú úlohu, v ktorej bude hrať baletku a preto už fitness tréningy striedala s tanečnou prípravou.
  14. Výsledky cvičenia a nové spevnené telo Dakote výrazne pomohlo pri natáčaní sexi scén, pretože sa cítila oveľa sebavedomejšie. Najviac nadšená bola zo svojich vypracovaných brušných svalov.

    Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie