Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Jablkový ocot ako ideálna pomôcka na chudnutie? Poznáme niečo lepšie.
Zdielať na

Jablkový ocot ako ideálna pomôcka na chudnutie? Poznáme niečo lepšie.

Zdroj: Pixabay.com

A je to tu. Opäť sa blíži koniec zimy a vy úporne premýšľate, ako do leta zhodiť tých pár kíl, čo vám zostali po sviatkoch. Možno už ste s kamarátkami mali na túto tému bojovú poradu. Jedna radí nízkosacharidovú diétu, druhá jablkový ocot na chudnutie, tretia skúša zázračné účinky zeleného čaju.

Ktorý recept je na chudnutie ten najlepší?

Predovšetkým sa treba spýtať, ktorý bude najvhodnejší pre vás. Všetky spôsoby chudnutia totiž nesedia každému. Asi preto je ich toľko. Možno potrebujete iba schudnúť z brucha alebo z iných častí tela. Hoci - toto nie je tá najsprávnejšia cesta. Len z konkrétnej časti tela sa schudnúť nedá, musíte zhodiť celkovo. Ako teda na to?

Preukázateľné účinky na chudnutie má napríklad jablkový ocot. Obmedzuje chuť do jedla a dokáže naštartovať metabolizmus. Nedá sa však piť nepretržite. Odporúča sa jedna lyžica na 2 dcl vody raz za deň alebo dve čajové lyžičky 30 minút pred jedlom. Ak to vydržíte a nenapne vás, vyhrali ste. Ani jeden spôsob chudnutia by však z dôvodu prílišného prekyslenia organizmu nemal presiahnuť trvanie dvoch týždňov. Ak teda hľadáte pohodlnejšie riešenie, budete musieť skúsiť niečo iné.

Nápoj, ktorý vás zbaví neželaných centimetrov a je lepší ako jablkový ocot

Na jablkový ocot teda nateraz zabudnite. Objavte iný nápoj, ktorý posunie ručičku na vašej váhe tým správnym smerom. Čo tak nápoj, ktorý splní to, čo sľúbi a navyše aj výborne chutí? Ak ste si práve pomysleli, že to je niečo pre vás, skúste nápoj na chudnutie FitoSlim. Jeho tajomstvo spočíva v starostlivo vybranom zložení, ktoré prináša hneď niekoľko benefitov.

Pixabay.com

​Základným prvkom FitoSlimu je vláknina hľuzy konjac mannan flour. Jej vzácnou schopnosťou je to, že dokáže niekoľkonásobne zväčšiť svoj objem, vďaka čomu vyplní váš žalúdok a navodí príjemný pocit sýtosti. V konečnom dôsledku teda jednoducho zjete menej a zdravo chudnete. A čo je dôležité, bez neželaného jo-jo efektu. Tomu sa vyhnete vďaka aminokyselinám L-glutamínu a L-leucínu, ktoré váš organizmus uchránia proti nežiadúcemu úbytku svalov. Ten má totiž za následok znižovanie bazálneho metabolizmu, ktorý je zodpovedný za následný jo-jo efekt.

Pri chudnutí akýmkoľvek spôsobom sa chcete vyhnúť predovšetkým jednej veci - ukladaniu ďalších tukov v tele. Vo FitoSlime toto zabezpečuje koncentrovaný extrakt plodu garcínia kambodžská. Výťažky z tejto rastliny blokujú účinok enzýmu acitropín, ktorý je zodpovedný za ukladanie tukov vo vašom tele. Už teda žiadne ďalšie tukové vankúšiky na tých najnevhodnejších miestach.

Chudnutie nemusí byť trápenie

Diétovať asi ešte nikdy nikoho nebavilo. Nemučte sa preto hladovaním a ani užívaním nechutného jablkového octu na chudnutie. Pravidlá zdravej životosprávy hovoria, že všetko treba robiť s mierou. Nič nepokazíte tým, ak do svojho denného jedálnička zaradíte viac čerstvého ovocia a zeleniny, vzdáte sa pravidelnej čokoládovej odmeny, ktorú si vždy doprajete ku káve a pridáte viac fyzickej aktivity. Nemusíte si však nasilu odriekať. S tým vám pomôže FitoSlim. Objednať si ho môžete diskrétne na internetovej stránke www.fitoslim.sk a už po prvom týždni spozorujete prvé výsledky pri pohľade na váhu i do zrkadla.

Najčítanejšie