Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mladá žena zhodila 105 kíl! Pozrite sa, ako jej rapídne schudnutie zmenilo tvár!
Zdielať na

Mladá žena zhodila 105 kíl! Pozrite sa, ako jej rapídne schudnutie zmenilo tvár!

Zdroj: Instagram/fatgirlfitness_rny

Kvôli nadváhe bol pre ňu každý deň bojom, problémy jej robili aj bežné činnosti. Jedného dňa sa rozhodla, že podstúpi najväčšiu zmenu vo svojom živote, čo jej nakoniec zachránilo život.

Kaylee Bonnet (24) mala nadváhu celý život. V škole bola kvôli kilám navyše šikanovaná a nemala absolútne žiadne sebavedomie. Keď jej váha dosiahla šialených 218 kíl, išlo jej už doslova o život.

Správne rozhodnutie ju zachránilo

Keď jej lekári diagnostikovali cukrovku a vysoký krvný tlak, varovali ju, že ak okamžite nezmení životný štýl, hrozí jej infarkt. Kaylee sa rozhodla zabojovať zo všetkých síl, čím si zachránila nielen zdravie, ale aj celý život.

Kaylee si okamžite upravila stravu, vylúčila ťažké a kalorické jedlá a tiež cukor, pridala viac výživných jedál s obsahom vlákniny a prijímala približne 800 kalórií denne. Pridala aj pohyb, začala chôdzou a keď sa jej kondička trošku zlepšila, začala sa venovať CrossFitu minimálne 3-krát do týždňa.

Za prvých 5 mesiacov schudla viac ako 30 kíl a mohla tak absolvovať bypass žalúdka. Úžasnú premenu Kaylee sleduje na Instagrame 30-tisíc fanúšikov, ktorí jej držia palce a je pre nich aj veľkou motiváciou. Dokopy zhodila až 105 kilogramov, čo zmenilo nielen jej postavu, ale aj celý život!

Obrovská transformácia sa veľmi odrazila aj na jej tvári, ktorá sa zmenšila takmer o polovicu.

Instagram/fatgirlfitness_rny

Kaylee si konečne užíva život, aký predtým ani nepoznala a teší sa z vecí, na ktoré kvôli obrovskej nadváhe nemohla ani pomyslieť. Mladá žena sa podelila aj s veľkou radosťou, onedlho sa z nej stane mama, no čo najskôr po pôrode chce v cvičení a zdravom životnom štýle pokračovať. Držíme jej palce!

https://www.instagram.com/p/BX-v36NBSNl/?taken-by=fatgirlfitness_rny

https://www.instagram.com/p/BRRJwMAhbL_/?taken-by=fatgirlfitness_rny

https://www.instagram.com/p/BeJcf1FB5i_/?taken-by=fatgirlfitness_rny

Súvisiace články

Najčítanejšie