Prekvapte priateľov: Chrumkavé bagetkové mini pizze máte hotové raz dva
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Zdroj: recipetineats.com
Po takomto fantastickom pohostení sa budú všetci oblizovať až za ušami.
Ohlásila sa vám návšteva, alebo len hľadáte rýchly a chutný snack k vínu? Tento recept je taký skvelý, že ho budete určite opakovať!
Chrumkavé bagetové mini pizze
Ingrediencie (množstvo si prispôsobte):
- 1 väčšia bageta
- 1/3 šálky rozpusteného masla
- 1,5 šálky strúhaného tvrdého syra
- ¼ červenej cibule
- 1 prelisovaný strúčik cesnaku
- paradajková pizza omáčka alebo kečup
- malá pikantná klobása
- petržlenová vňať alebo pažítka
recipetineats.com
Postup:
- Trúbu si predhrejte na 180°C.
- Rozpustite si maslo a premiešajte ho v malej miske s pretlačeným cesnakom.
- Bagetu nakrájajte približne na dvoj centimetrové kolieska a každý kúsok potrite zmesou masla a cesnaku.
- Potom kúsky potrite pizza omáčkou, nasypte cibuľu nakrájanú nadrobno, syr a kolieska pikantnej salámy alebo klobásky.
- Kolieska naukladajte na seba tak, aby ste zase vytvorili bagetu a vložte ju do zapekacej misy, alebo na malý plech.
- Povrch potrite ešte trochou masla, zakryte alobalom a dajte piecť na 10-15 minút dozlatista, pred koncom môžete alobal odokryť.
- Pred podávaním posypte čerstvou vňaťkou alebo pažítkou.
Viac super receptov ale aj skvelú zábavu pre celú rodinu zažijete pri sledovaní obľúbenej relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja. Nenechajte si ju ujsť každý pracovný deň o 17:55 na JOJke.