Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
TOTO myslí naozaj vážne? Z tejto fotky Kim Kardashian sú ľudia znechutení!
Zdielať na

TOTO myslí naozaj vážne? Z tejto fotky Kim Kardashian sú ľudia znechutení!

Zdroj: Instagram

Čo spraví hviezda reality šou, keď sa o nej už dva dni nepísalo? Odfotí svoje odpadkové koše a zavesí ich na Instagram. Presvedčte sa, že to nie je žart!

37- ročná Kim Kardashian neustále púta pozornosť. Raz je to zmena účesu, inokedy polonahé fotky a najnovšie provokovala fotografiou svojich smetných košov. Jej fanúšikovia jej za to nadelili poriadnu dávku kritiky!

Je toto normálne?

Kim zverejnila fotografiu svojich smetných košov, ktoré majú logo Louis Vuitton a okamžite sa do nej pustili! Hviezdička reality šou sa pýši miliónovým bohatstvom a vyzerá to tak, že už naozaj nevie, čo od dobroty.

Odpadkové koše s logom svetovej módnej značky sa dajú kúpiť na e-Bay za 3-tisíc libier, ale je celkom možné, že tieto má Kim vyrobené špeciálne pre „svoj odpad!“

Ľudia sú poriadne zhrození, že sa potrebuje chváliť takýmito výstrelkami a svoje rozhorčenie jej dali pocítiť desiatkami kritických a výsmešných komentárov.

„Dokonca aj nádoby na odpad Kim Kardashian sú krajšie ako ja...“ napísal jeden. „Kim dala odpadu celkom iný význam...“ zavtipkoval ďalší.

Čo si o tom myslíte vy?

https://www.instagram.com/p/Bd0HZW9B-sm/?hl=en&taken-by=kimksnapchats 

Súvisiace články

Najčítanejšie