Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vyskúšajte to vo dvojici: Hitom je tanec, ktorý vás napumpuje dobrou náladou
Zdielať na

Vyskúšajte to vo dvojici: Hitom je tanec, ktorý vás napumpuje dobrou náladou

Zdroj: RDS

Ak milujete tanec, no nechcete sa trápiť učením krokov, vyskúšajte hit New Style Hustle. Zabavíte sa pri ňom a zároveň si pekne vyformujete postavičku.

Možno mnohé z vás začali rok 2018 nejakým predsavzatím a možno jedno z nich bolo schudnúť pár kíl. Ak vás nebaví cvičenie v posilke a hľadáte niečo zábavné, čo by ste mohli robiť aj so svojím partnerom, tu je super tip!

Najlepšia forma, ako schudnúť, rozhýbať telo a zabaviť sa, je určite tanec. Aktuálnym hitom je New Style Hustle, ktorý ponúka práve Riverpark Dance School. Je to spoločenský párový tanec, ktorý vychádza z klasického Hustlu, ktorý vznikol počas disko éry v 70. rokoch v NYC. New Style Hustle predstavuje inováciu tohto párového tanca, pričom umožňuje vkladanie pohybov z iných tanečných štýlov a tým vytvára každý tanec originálnym a svojským.

 

Tancuje sa na klubovú hudbu od diska, cez house až po súčasný pop či R’n’B, čo robí z tohto tanca univerzálny párový tanec, ktorý si spoločne v páre viete užiť v klube, či na ktorejkoľvek tanečnej párty. Tanec teda môže byť pomalý a romantický, ale aj veľmi rýchly a energický. Zakladateľ tohto tanca, Jeff Selby, vždy hovorí, že hlavnou myšlienkou New Style Hustlu je vedieť si zatancovať s hocikým, hocikde a na akúkoľvek hudbu bez zbytočných pravidiel, či zložitých krokov. Tanec preto dáva veľkú voľnosť a priamo navádza k vlastnej kreativite, čo vytvára každý tanec jedinečný a s rôznou príchuťou v závislosti od páru, ktorý ho tancuje.

RDS

RDS

Súvisiace články

Najčítanejšie