Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Matka s dcérou si plnia spoločný sen: Chcú vyzerať presne tak, ako známa modelka!
Zdielať na

Matka s dcérou si plnia spoločný sen: Chcú vyzerať presne tak, ako známa modelka!

Zdroj: News Dog TV

Niekto túži po exotickej dovolenke, niekto po nových topánkach a niekto po ďalšej plastike. Táto dvojica má za sebou desiatky operácii, ale ešte zďaleka neskončili.

Asi by vás nenapadlo že Georgina (40) a Kayla (22) sú matka s dcérou. Okrem pokrvného príbuzenstva ich spája aj netradičná „záľuba.“ Obe sa túžia podobať na známu modelku a sú ochotné pre to urobiť takmer všetko.

Chcú byť ako Katie Price

Netradičná dvojica má za sebou dokopy takmer 30 operácii a zákrokov, ktoré ich stáli viac ako 75-tisíc eur. Vylepšené majú prsia, pery, vlasy, pravidelne navštevujú solárium a samozrejmosťou je aj výrazný permanentný mejkap. Obe svorne tvrdia, že práve starostlivosť o svoju krásu ich veľmi zbližuje... 

youtube/News Dog TV

Čo poviete, podobajú sa na svoj idol? 

Facebook/Katie Price

​Odkiaľ majú peniaze?

Vo videu matka tvrdí, že je na svoju dcéru pyšná a je šťastná, že ich spája spoločný sen. Obe si myslia, že je lepšie míňať peniaze na operácie, ako na rôzne party a alkohol. A to aj napriek tomu, že ich majú vďaka striptízu, ktorým si Kayla zarábala už od sedemnástich a tiež vďaka zámožným priateľom, ktorí jej za spoločnosť slušne platia.

Facebook/ Kayla Morris

„Sme veľmi šťastné, ale ešte stále máme čo vylepšovať,“ zhodujú sa matka s dcérou. Čo na ne poviete?

Facebook/ Kayla Morris

Facebook/ Kayla Morris

Facebook/ Kayla Morris

 

Súvisiace články

Najčítanejšie