Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ako vyzerá váš ukazovák? Jeho tvar odhalí vašu pravú osobnosť
Zdielať na

Ako vyzerá váš ukazovák? Jeho tvar odhalí vašu pravú osobnosť

Zdroj: tophealthnews.net

Mnohí tvrdia, že práve ruky sú kľúčovým ukazovateľom vášho skutočného vnútorného ja. Podľa tvaru ukazováka môžete zistiť, čo sa vo vás skrýva.

Podľa odborníčky Jeny Griffiths zo Švajčiarska môže práve tvar vášho ukazováka odhaliť vašu osobnosť. Ukazováky sa rozdeľujú do troch skupín, kam patríte vy?

Ešte raz sa dobre pozrite na obrázok a zistite, ktorý tvar ukazováka máte vy. Podľa toho zistíte, čo sa vo vás skrýva. 

pinterest.com

Typ A

Ste skôr introvertná povaha a svoje city skrývate, v spoločnosti sa však snažíte prejavovať ako silná osobnosť. Na ľudí môžete pôsobiť chladne, ale nie je to tak. Vo vnútri ste veľmi citliví a zraniteľní. Z duše neznášate klamárov a podvodníkov.

Typ B

Vždy, keď to ide, vyhýbate sa zodpovednosti a viac vám vyhovuje, ak ste niekým vedení. Keď sa zamilujete, je to navždy, vaša láska je silná a trvácna. Keď si niečo zaumienite, idete trpezlivo za svojím cieľom, kým ho nedosiahnete. Ste veľmi citlivé a zraniteľné osoby, preto by ste mali vždy zvážiť, komu budete dôverovať. Veríte, že raz stretnete niekoho, kto vám dokáže dať takú pevnú lásku, akú viete dávať vy.

Typ C

Nemáte radi problémy a preto sa nemiešate do sporov, ktoré sa vás netýkajú. Keď sa však niečo týka vás, dokážete rýchlo vybuchnúť. Tak, ako sa dokážete pohádať, dokážete aj rýchlo odpustiť. I keď majitelia tohto ukazováka sú takí menší nerváci, chcú, aby im ľudia verili a mohli sa na nich spoľahnúť. Tiež si dávajte pozor, komu sa zdôveríte, ste ľahko zraniteľní.

Súvisiace články

Najčítanejšie