Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Diéta pre lepší orgazmus: Mrkva zvýši libido, marhule zintenzívnia pôžitok
Zdielať na

Diéta pre lepší orgazmus: Mrkva zvýši libido, marhule zintenzívnia pôžitok

Zdroj: Thinkstockphotos

Potrebujete trošku povzbudiť sexuálne túžby, rozprúdiť krv a túžite prežiť skvelý orgazmus? Zabudnite na sexuálne pomôcky a radšej sa dobre najedzte.

Niektoré potraviny fungujú ako skvelé afrodiziaká, ktoré nás dokážu poriadne nakopnúť. Poradíme vám, čo jesť, aby ste v sebe prebudili sexuálnu bohyňu.

Celozrnné pečivo

Celozrnné pečivo obsahuje B-komplex, ktorý naštartuje v tele všetky systémy, zvýši produkciu hormónov a aj vaše libido. U mužov podporí produkciu spermií a tvorbu testosterónu, u žien nakopne chuť na sex a zintenzívni sexuálny zážitok.

Mrkva

Vitamín E, ktorý obsahuje mrkva, maliny alebo napríklad sladké zemiaky, sa nazýva aj sexuálnym vitamínom. Zvyšuje totiž libido u oboch pohlaví, citlivosť pohlavných orgánov a u mužov zlepšuje erekciu. Takže, keď si dve hodinky pred sexom dáte napríklad mrkvový šalát, možno sa z vášho muža stane samec číslo jedna.

Thinkstockphotos

Marhule

Vďaka zinku, ktorý je v semienkach dyne, listovej zelenine alebo marhuliach, sa omnoho lepšie prekrví klitoris, jeho citlivosť bude väčšia, čím žena lepšie dosiahne orgazmus. Navyše pôsobí proti stresu, takže si chvíľky s partnerom rozhodne užijete naplno.

Melón

Najväčšiu časť melóna tvorí voda, zvyšných 8% sú však živiny a minerály. Medzi nimi je aj zlúčenina citrulín, ktorá sa v ľudskom organizme premieňa na arginín. Ten uvoľňuje cievy a pôsobí na organizmus podobne ako viagra

Thinkstockphotos

Artičoky

Vďaka vitamínu B3, ktorý obsahujú napríklad artičoky, avokádo či špenát, sa zvyšuje prietok krvi do všetkých orgánov a žliaz, tým sa zvyšuje ich aktivita a hlavne citlivosť, takže si sex užijete omnoho viac. A dokonca zažijete búrlivý orgazmus!

Súvisiace články

Najčítanejšie