Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Aké povolanie je pre vás najvhodnejšie? Hviezdy vám to prezradia
Zdielať na

Aké povolanie je pre vás najvhodnejšie? Hviezdy vám to prezradia

Zdroj: Thinkstockphotos

Hľadáte nové uplatnenie? Zdá sa vám, že vaša práca nie je pre vás tá pravá? Skúste pri výbere zohľadniť aj to, čo vám radia hviezdy.

Nájdite prácu, ktorá vás bude napĺňať a ktorá bude zodpovedať vašim schopnostiam.

Baran

Baran v zverokruhu reprezentuje mladosť. Ľudia narodení v tomto znamení sú veselí, silní, nadšení a radi súťažia. V zamestnaní bývajú úspešní, chcú pôsobiť ako hrdinovia, takže ideálna práca pre nich je taká, v ktorej môžu uplatniť svoje výnimočné schopnosti.

Najvhodnejšia práca: hasič, vojak, záchranár, pracovník v reklamnej agentúre a v médiách, profesionálny športovec

Býk

Ľudia v znamení Býka milujú stabilitu. Sú ochotní pracovať veľmi tvrdo, ak majú zaručené výhody, dobrý plat, dovolenku, isté zamestnanie. Sú výbornými tímovými hráčmi, navyše milujú krásne veci. Radi pracujú s kvetinami, jedlom, šperkmi a luxusným tovarom.

Najvhodnejšia práca: hovorca, moderátor, recepčný, pedagóg, právnik, dizajnér, záhradný architekt, kuchár

Blíženec

Čo robí Blížencom radosť? Kreatívna duševná práca. Pamätajte, že sú v nich ukryté dve osoby, to znamená, že vyťažiť ich nie je jednoduché. Blíženci nenávidia nudnú a stereotypnú prácu. Milujú cestovanie, komunikáciu, prekáža im dresscode, prísna disciplína a podobne.

Najvhodnejšia práca: maklér, technická podpora, učiteľ, architekt, barman, záchranár

Rak

Rak zastupuje v zverokruhu materskú energiu a darí sa mu predovšetkým v oblasti starostlivosti. Nemusí sa však uplatňovať iba ako zdravotník či učiteľ. Skvelo zvláda multitasking, dobre prijíma zodpovedné postavenie a je schopný riešiť problémy ostatných.

Najvhodnejšia práca: záhradník, sociálny pracovník, starostlivosť o deti, ľudské zdroje, právnik, učiteľ, generálny riaditeľ, vojak

Lev

Títo ľudia sa radi vidia vo vedúcich funkciách, kde sú v centre pozornosti, majú radi slávu a moc, nie vždy však majú aj schopnosti na to, aby sa na tieto miesta dostali. Sú trochu egoistickí a vedúce miesto v tíme pre nich často nie je vhodné. Nie sú tímovými hráčmi.

Najvhodnejšia práca: umelec, sprievodca, realitný maklér, architekt, dekoratér, módny návrhár, úradník, predajca

Panna

Panny sú veľmi precízne, ale aj veľmi kritické. Majú výbornú pamäť a abstraktné myslenie, sú systematické. Skvelo sa uplatnia v oblasti výskumu, sú to dobrí štatistici a majú talent na jazyky.

Najvhodnejšia práca: editor, spisovateľ, učiteľ, kritik, technik, tlmočník, detektív, štatistik

Súvisiace články

Najčítanejšie