Zatiahnuté
13°
Bratislava
Demeter
26.10.2024
Ivanin partner chce, aby si nechala zväčšiť prsia: Bojím sa, že pôjde za inou, keď to neurobím
Zdielať na

Ivanin partner chce, aby si nechala zväčšiť prsia: Bojím sa, že pôjde za inou, keď to neurobím

Zdroj: unsplash/dollar-gill

Plastika pŕs často zvyšuje ženám sebavedomie, no mali by to robiť predovšetkým kvôli sebe a z vlastného rozhodnutia. Čo by ste robili, ak by vás k tomu nabádal partner?

34-ročná Ivana priznala, že už naozaj nevie, ako ďalej. Jej partner chce, aby si nechala zväčšiť prsia a opakuje to snáď každý druhý deň. Mladá žena začala mať obavy, že keď mu nevyhovie, bude doma nielen dusno, ale že si nakoniec nájde inú!

Zameraný na prsia 

S Jarkom som sa zoznámila pred siedmimi rokmi na kúpalisku. Pôvodne pokukoval po mojej hore lepšie vybavenej kamarátke. Keď ale zistil, že je šťastne zadaná, nepohrdol mojou spoločnosťou a skvele sme sa pobavili. Druhý deň ma pozval na prechádzku do lesa a hneď ma začal bozkávať. Zo všetkého najskôr ho zaujímal môj výstrih a neskutočne krásne sa maznal s mojimi prsiami. Nakoniec sa ukázalo, že má na ženské prsia doslova slabosť.   

Po pôrode dcérky mi ostali nejaké kilá navyše a tak z mojich malých predností boli zrazu trojky. Takže mohol byť aspoň trochu spokojný. Jarkovi to naozaj stačilo a moje prsia sa mu páčili. Keď som mu povedala, že som slobodná matka s dieťaťom, zachoval sa veľmi pekne. Najprv som si myslela, že hľadá len niekoho do postele, ale dal mi najavo, že vzťahy berie vážne. A tak som sa zamilovala, vlastne my obe, pretože aj moja štvorročná dcéra ho zbožňovala. Nosil jej sladkosti a drobné darčeky. Tiež mal psa, ktorého brával so sebou, takže malá Klárka bola úplne nadšená.  

unsplash/freestocks

Dieťa prijal s nadšením 

Chodili sme spolu necelé dva roky, keď som zistila, že som tehotná. Pôvodne som chcela rýchlo vzťah posunúť niekam ďalej, buď sa vydať alebo spolu žiť, ale Jarkovi to vyhovovalo tak, ako to bolo. Moje tehotenstvo však prijal s veľkým nadšením a nakoniec sa k nám nasťahoval. Narodil sa nám chlapček Lukáš a Jarko bol náramne spokojný s tým, ako sa mi zväčšili pri dojčení prsia. Nemohol sa ich nabažiť, skoro som dojčila aj jeho. Po roku sme sa presťahovali do domčeka po jeho tete a ja som svoj byt prenajala.  

Darilo sa nám dobre, ale počas tehotenstva som dosť pribrala a po pôrode sa mi nedarilo schudnúť. Jarek veľmi nebol doma, ja som lietala okolo detí a baráku, všetko som zajedala sladkým, aby som bola v pokoji. Už mi tiež chýbala práca, ale malý bol stále chorý a nechcela som ho dávať skoro do škôlky. Nakoniec sa všetko nejako ustálilo a ja som si na svoju nadváhu zvykla. Jarek sa tiež nesťažoval, pretože som tým pádom mala celkom pekný obvod pŕs.  

Keď som schudla, nastal problém 

Akonáhle som ale znova nastúpila do práce a malý do škôlky, automaticky som pri inom režime zhodila pár kíl. Navyše som chodila s kamarátkami cvičiť, tancovať a tiež ma chytilo behanie. Jednoducho som sa rozhodla so svojou postavou niečo urobiť a vďaka pohybu, pozitívnemu stresu a rýchlejšiemu životnému tempu som nakoniec počas ôsmich mesiacov zhodila viac ako 15 kíl. To už bol ale problém, pretože mi „spadli” prsia. Už predtým to nebolo nič moc, akonáhle som prestala dojčiť, tak to bolo na prsiach hneď spoznať. Ale teraz sa už Jarek sťažuje skoro každý deň. Zakaždým keď niekam ideme, pozerá po ženách, ktoré majú päťky a viac, alebo obrovské umelé prsia. Na to som si už bohužiaľ zvykla a občas si ho kvôli tomu doberám.  

Lenže teraz ma humor prešiel. Do toho ku mne do práce nastúpila kolegyňa, ktorá má urobené prsia a nosí neskutočné výstrihy. Môj priateľ, keď ju prvýkrát stretol, takmer mi vypadli oči. Síce spolu máme dieťa, ale sme spolu už viac ako sedem rokov, nevzal si ma a ani o tom neuvažoval, a teraz už ho ani moje prsia zrejme nebavia. Moje sebavedomie išlo sa úplne stratilo.   

unsplash/james-forbes

Vraj ma miluje aj bez plastiky 

Jarek mi samozrejme plastiku pŕs navrhoval najskôr pekne, ale nakoniec ma už skôr prosil. Chce, aby som mala zase pekné prsia. Lenže ja si nechcem nechať zasahovať do tela takým spôsobom, navyše iba kvôli nemu. A čo keď ešte otehotniem a nebudem môcť dojčiť? Poprosila som ho, aby už na túto tému so mnou radšej nehovoril, že som proti tomu. Povedal mi na to, že ma miluje takú, aká som, ale ja tomu neverím.  

O týždeň neskôr som ho videla baviť sa pred škôlkou s tou mojou kolegyňou z práce. Skákal okolo nej ako Macko Pú okolo súdka medu. Neubránila som sa žiarlivosti a obavám. Čo ak si nájde nejakú inú, hore lepšie vybavenú ženu? A čo keď to bude práve moja kolegyňa? Pokiaľ viem, je rozvedená a práve nikoho nemá. Začínam sa báť… 

Súvisiace články

Najčítanejšie