Skoro jasno
26°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Hanychovej ex ukázal novú frajerku: Veď s ňou spal aj Agátin terajší manžel!
Zdielať na

Hanychovej ex ukázal novú frajerku: Veď s ňou spal aj Agátin terajší manžel!

Zdroj: Instagram/agatahanychova

Hoci to vyzeralo, že po drsnom rozchode nájdu Agáta Hanychová a Jaromír Soukup spoločnú reč, aspoň pre blaho ich dcérky Rozárky, nestane sa tak! Český milionár totiž priznal, s kým aktuálne randí a to modelku úplne vytočilo. Prečo?

Pre mnohých to bol šok, keď sa Agáta dala dokopy s výrazne starším milionárom Jaromírom Soukupom. O ďalšie prekvapenie sa postarali vtedy, keď len po pár týždňoch spoločného randenia svetu oznámili, že spolu čakajú dieťa. Bývalá modelka tak priviedla na svet svoje tretie dieťa a krátko po jej narodení sa so Soukupom rozišli. A bol to poriadne špinavý rozchod...

​Modelka však dlho nesmútila a veľmi rýchlo si našla náhradu! Opäť sa zamilovala a dala sa dokopy s otcom svojho najstaršieho dieťaťa - 12-ročného syna, Miroslavom Dopitom. Dvojica sa stihla už aj zosobášiť a ich život by bol takmer dokonalý, nebyť práve Jaromíra Soukupa. Ten totiž s Agátou donedávna zvádzal drsný boj o starostlivosť o ich spoločnú dcérku Rozárku. Keď napokon Agáta ustúpila, boháč jej uštedril ďalšiu facku!

Majú rovnaký vkus?

Ten len pred pár dňami verejnosti predstavil svoju novú lásku - bývalú hviezdu reality šou Vyvolení a kontroverznú influencerku Evu Feuereislovú. Tá sa preslávila rôznymi aférami so známymi mužmi aj svojimi plastikami, ktoré podstúpila, aby vyzerala krajšie. Keď sa o novej láske svojho ex dozvedela Agáta, označila ju ako "dno, ku ktorému sa vyjadrovať nebude". Pikantné pritom je, že s Evou mal pred rokmi pletky aj jej terajší manžel Dopita! Sama Feuereislová to priznala vo svojom podcaste. Bolo to dokonca v čase, keď bola Hanychová prvýkrát tehotná, a to práve s Dopitom. Vyzerá to tak, že obaja Agátini muži majú rovnaký vkus alebo...?

Jaromír Soukup ukázal svoju novú lásku Evu

Profimedia.sk

​Hanychová je šťastná po boku Dopitu, s ktorým však spala v minulosti aj Eva, aktuálna priateľka Agátinho expartnera...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie