Skoro jasno
26°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Ľudia nechcú veriť, že HO naozaj miluje: Jej muž je dvakrát starší ako ona
Zdielať na

Ľudia nechcú veriť, že HO naozaj miluje: Jej muž je dvakrát starší ako ona

Zdroj: Profimedia

Aj keď ich mnohí považujú za otca s dcérou, nevšímajú si to a obaja svorne tvrdia, že vek nehrá v ich vzťahu nijakú úlohu. Naozaj?

Nova Hawthorne je 29-ročná žena z Melbourne a je vo vzťahu so 63-ročným mužom Jamesom. Títo dvaja sa stretli na zoznamke pre "„sugar daddy " a veľmi rýchlo sa do seba zamilovali, píše Daily Mail.

Vypočítavá láska?  

Austrálska modelka Nova Hawthorne si nemôže vynachváliť vzťah so starším mužom. A radosť vraj majú aj jej rodičia. „Moji blízki to vnímajú pozitívne. Rozmaznáva si ma ako princeznú. Mladší muži sú nevyzretí,“ uviedla.  

Stretli sa za bizarných okolností, keď Novu James oslovil, či by mohol byť jej „sugar daddym“. Chcel ju sponzorovať a starať sa o ňu. Nakoniec z toho bola láska ako hrom. „Stretli sme sa prvýkrát v čase, keď vo svete prepukla pandémia koronavírusu. Zamilovali sme sa do seba. Hneď mi bolo jasné, že nejde o žiadny románik na chvíľu. Už je to pekne dlhá doba a stále sme zamilovaní,“ uviedla. 

Profimedia

Starší muž je pre ňu výhoda 

Vzťah so starším mužom vníma ako veľkú výhodu. Podľa nej mladší muži ešte nie sú vybúrení a majú množstvo hlúpych nápadov, ktoré môžu ohrozovať vzťah. Navyše sú podľa nej aj labilnejší, takže s nimi môže byť život ako na hojdačke.   

„Kamkoľvek si spolu zájdeme, sme stredobodom pozornosti. Ja sa rada výstredne obliekam a ľudia si potom myslia, že som Jamesova bláznivá dcéra. Je to smiešne. Nijako ma to neuráža. Je to pochopiteľné. Väčší vekový rozdiel medzi partnermi stále nie je tak bežný. Ľudia sú prekvapení, keď im hovoríme, ako dlho spolu sme. Sme spokojní,“ pokračovala.   

Ďalšou bizarnosťou v ich vzťahu je fakt, že James svojej teraz už manželke necháva voľný priestor na randenie. Ona má ale záujem iba o ženy, takže to podľa vlastných slov rozhodne neberie ako neveru. „Je veľmi veľkorysý. O mojej bisexualite vedel hneď na začiatku vzťahu. V ničom mi nebráni. Páči sa mi, aký je rozumný a nepotrebuje si nič dokazovať. Nemá potrebu ma vlastniť ako niektorí moji predošlí partneri,“ dodala kráska, ktorá si zo staršieho muža urobila asistenta. Teraz je jej pravou rukou a pôsobí ako redaktor obsahu, obchodný manažér, asistent plánovania, fotograf aj kameraman. 

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie