Zatiahnuté
14°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Manželov hejtujú pre veľký vekový rozdiel: Nikto nemá právo súdiť nás, odkazujú ľuďom
Zdielať na

Manželov hejtujú pre veľký vekový rozdiel: Nikto nemá právo súdiť nás, odkazujú ľuďom

Zdroj: Profimedia

Hoci majú spolu už dve deti a ľúbia sa stále tak veľmi ako na začiatku, ľudia ich neustále kritizujú. Za všetko môže výrazný vekový rozdiel dvojice.

28-ročná Danielle Lichtman sa stretla so svojím manželom Frankom (55) v reštaurácii, keď mala iba 19 rokov, on mal vtedy 46. Napriek veľkému vekovému rozdielu bola ich láska oveľa silnejšia a dnes tvoria krásnu a šťastnú rodinu, no kritike musia čeliť každý deň, píše The Sun.

Jej manžela považujú za otca 

Aj keď si ľudia často myslia, že Frank je jej otec, manželia už neriešia názory ostatných. Žijú si svoj život a tvrdia, že sú nesmierne šťastní, no obavy na začiatku rozhodne mali. Báli sa chodiť na verejnosť kvôli obavám, čo si o nich ostatní budú myslieť. Frank bol ženatý, keď bola Danielle ešte dieťa, a dokonca má dospelú dcéru z predchádzajúceho vzťahu.  

Danielle, ktorá je matkou v domácnosti, trvá na tom, že ich vekový rozdiel je najlepšou vecou na ich vzťahu a minulosť nerieši. „Stretla som tohto muža pred rokmi a rozosmial ma,“ napísala na Instagrame. „Vedela som, že si ho vezmem, aj keď mi povedal, že sa už nikdy neožení. Mali sme spolu najlepšie aj najhoršie roky našich životov, ale to nezastavilo naše srdcia, aby tĺkli pre toho druhého,“ povedala mladá žena.

View this post on Instagram

A post shared by @frank.n.dani

Láska nepozná vekový rozdiel  

Danielle a Frank sú spolu viac ako osem rokov a manželia sú jeden rok. „Na našom vzťahu je jedinečná krása. Ak máte problémy s vekovým rozdielom a neviete, čo s tým, rozhodnite sa srdcom a neobzerajte sa späť,“ radí mladá mamička. 

Manželia zdieľajú informácie a zážitky zo svojho vzťahu aj na sociálnych sieťach a snažia sa ukázať, že vekový rozdiel naozaj nie je žiadnou prekážkou. Danielle sa pravidelne rozplýva nad tým, aký je Frank fešák a ako mlado môže muž v päťdesiatich rokoch vyzerať.  

Aj keď dvojica často čelí kritike okolia, mnohí im naopak ďakujú, že sa delia o svoje rady a skúsenosti a ukazujú tak, že láska naozaj vek ani iné rozdiely nerieši.  

View this post on Instagram

A post shared by @frank.n.dani

View this post on Instagram

A post shared by @frank.n.dani

Súvisiace články

Najčítanejšie