Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Ľudia sú zhrození: Vzťah najpopulárnejšej speváčky sveta má byť PODVOD!
Zdielať na

Ľudia sú zhrození: Vzťah najpopulárnejšej speváčky sveta má byť PODVOD!

Zdroj: Profimedia.sk

Pár tvoria rok a keď sa dali dokopy, ich fanúšikovia boli nadšením bez seba! Tvrdili, že Travis Kelce je pre Taylor Swift konečne tým pravým. Najnovšie informácie hovoria o tom, že ide o podvod a nie lásku až za hrob!

Ich romanca by pokojne mohla byť sfilmovaná ako nejaký gýčový romantický film. Keď sa totiž Taylor Swift a Travis Kelce dali dokopy, ich fanúšikovia boli nadšením bez seba! Všade, kde sa spolu objavia, vyzerajú ako ten najzamilovanejší pár, ktorý sa jednoducho našiel. Britskými médiami však aktuálne koluje zmluva, ktorá mnohých šokovala. Stojí v nej, že vzťah speváčky a športovca je podvod...

​Spomínanú "zmluvu" medzi prvými priniesol britský web dailymail.co.uk a stojí v nej "presný postup po tom, ako dvojica koncom septembra ohlási, že sa rozchádzajú"! Škandalózny dokument mala vytvoriť losangelská firma Full Scope a stojí v nej, že sa Taylor a Travis majú rozísť presne 28. septembra. Rovnako v nej stojí vyjadrenie dvojice, ktoré celebrity po rozchode obyčajne posielajú prostredníctvom svojich PR manažérov médiám - "Obaja sa chcú venovať svojim kariéram a osobnému rastu. Ostávajú však priateľmi a jeden druhému prajú len to najlepšie." 

Kto má pravdu?

Takmer okamžite, ako médiami začala spomínaná zmluva kolovať, ozval sa samotný športovec, ktorý tvrdí, že ide o nezmysel a podnikol už právne kroky. Na druhej strane, Taylor sa ku celej kauze nevyjadrila. Kým časť ich fanúšikov tvrdí, že ide o výmysel a ich láska je ozajstná, našli sa mnohí, ktorí pripúšťajú, že by to celé mohol byť podvod... Podľa nich je totiž celý život Taylor Swift strategicky riadený a dopredu premyslený. Aj preto je v súčasnosti najúspešnejšou speváčkou na svete. Čo si myslíte vy? 

Profimedia.sk

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Taylor Swift (@taylorswift)

Súvisiace články

Najčítanejšie