Polojasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Tieto znamenia sa v láske osudovo priťahujú: Aký muž vás urobí šťastnou?
Zdielať na

Tieto znamenia sa v láske osudovo priťahujú: Aký muž vás urobí šťastnou?

Zdroj: unsplash/chermiti-mohamed

Na to, či nám niekto sadne alebo nie, vplýva mnoho faktorov, svoju úlohu hrá však aj znamenie, v ktorom ste sa obaja narodili. Ste pre seba stvorení aj podľa hviezd?

Možno zistíte, že máte doma ten najlepší „výber“ a možno vám práve znamenie horoskopu našepká, s kým by ste si rozumeli najviac.

Baran 

Máte sklony ísť hlavou proti múru a v láske ste veľmi vášniví. Po boku pokojného a rozvážneho partnera v znamení Váh sa váš život dostane do príjemnej rovnováhy.  

Býk 

Ste praktickí, ale občas o veciach zbytočne veľa premýšľate. Úprimný a spoľahlivý Škorpión pomôže rozprúdiť vzduch, doslova do vás vleje energiu a prinúti konať. 

unsplash/jonathan-borba

Blíženci 

Nikdy nie je úplne jasné, ktorú zo svojich tvárí sa chystáte ukázať. Strelec vás však neustále inšpiruje k tomu, aby ste sa otvorili a ukázali mu vašu osobnosť v celej svojej kráse. 

Rak 

Pod vaším pevným pancierom sa ukrýva citlivá duša. Záleží vám na tom, aby ste partnerovi mohli dôverovať a vo vzťahu si potrpíte na dlhé rozhovory. Vašim ideálnym partnerom môže byť Kozorožec.  

Lev 

Ste skutoční vodcovia a narodili ste sa preto, aby ste žili vo svetle reflektorov. S tým si dokáže poradiť len šikovný Vodnár. Nechýba mu odvaha protirečiť vám a jasne povedať svoj názor. 

unsplash/sebastian-latorre

Panna 

Analýzy, poriadok, dlhé premýšľanie a zmysel pre realitu. To ste vy. Ryby vnesú do vášho života vzrušujúcu rozmanitosť. 

Váhy 

Neznášate samotu a neustála prítomnosť ľudí, ktorých máte radi, je pre vás dôležitejšie, ako čokoľvek iné. Po boku spoločenského Barana budete naozaj šťastní!  

Škorpión 

Ste vášniví a kreatívni, takže potrebujete trpezlivého človeka, ktorému môžete dôverovať. Býk má otvorené srdce a môže sa z neho stať fantastický partner, presne taký, o akom tajne snívate! 

unsplash/jonathan-borba

Strelec 

Vašej zvedavej, extrovertnej a filozofickej duši veľmi prospeje prítomnosť Blíženca, ktorý strieda nálady jedna radosť a vždy vás niečím prekvapí. 

Kozorožec 

Život beriete veľmi vážne a tvrdo pracujete na svojom šťastí a pohodlí. Taký silný postoj dokáže najlepšie tlmiť a obrusovať Rak, ktorý sa otvorí iba vám.  

Vodnár 

Vašu neuveriteľnú duševnú energiu dokáže skrotiť a zároveň podporiť iba silný Lev, a to tak, že vám zároveň pomôže splniť vaše sny. 

unsplash.com

Ryby 

Ukrýva sa vo vás kreatívna duša so silnou intuíciou. Dokážete nezištne milovať. Praktická Panna vám pomôže, aby ste aspoň jednou nohou zostali stáť pevne na zemi a zároveň sa necítili obmedzovaní. 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie