Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Mladú priateľku zobral do spoločnosti, ľuďom to neuniklo: Všimli ste si TO na Pittovej kráske aj vy?
Zdielať na

Mladú priateľku zobral do spoločnosti, ľuďom to neuniklo: Všimli ste si TO na Pittovej kráske aj vy?

Zdroj: Profimedia

Hoci spolu randia už dlhšie, až doteraz sa stretávali najmä v súkromí a verejným podujatiam a akciám sa vyhýbali. Vyzerá to tak, že sa už ďalej nechcú skrývať a svoju lásku si chcú prejavovať aj na verejnosti.

60-ročný Brad Pitt randí s príťažlivou 34-ročnou tmavovláskou Inés de Ramón už od roku 2022, no svoj vzťah dlho udržiavali v súkromí a na verejnosti ich zachytili naozaj len výnimočne. Po tom, čo sa pred pár dňami ruka v ruke objavili na okruhu Silverstone v Anglicku, je jasné, že skrývaniu je koniec.

Štýlovo nahodený Brad Pitt a jeho takmer o polovicu mladšia priateľka, ktorá je riaditeľkou klenotníctva, navštívili Silverstone Circuit v anglickom Northamptone. Po celý čas sa držali za ruky a usmievali sa pri fotografovaní, píše brightside.me.    

Pitt tam kvôli svojmu novému filmu F1 2025 strávil celý víkend. Herec mal na sebe žltú bundu zladenú s klobúkom, jeho priateľka zvolila svetlomodré jednoduché šaty s čiernymi čižmami a zlatým náhrdelníkom. Všetci prítomní sa zhodli v tom, že ich vzťah je veľmi silný, čo bolo vidieť na ich správaní a gestách.  

Rôzne zdroje z Pittovho okolia tvrdia, že je so svojou priateľkou veľmi šťastný a aj preto chcel udržať ich vzťah čo najdlhšie mimo médií.   

Profimedia

Po vzácnom vystúpení páru na verejnosti ľudia začali vo veľkom komentovať ich spoločné fotografie a mnohí našli podobnosť medzi Inés  a Pittovou bývalou Angelinou Jolie. „Vyzerá ako Angelina v 30-tke,“ napísal jeden z mnohých komentujúcich.  

Či už sa typovo podobá na Pittovu bývalú manželku alebo nie, isté je, že táto žena ho mimoriadne očarila. Brad je vraj hotový nielen z jej vzhľadu, ale obdivuje aj jej intelekt.

Mladá kráska vyštudovala Ženevskú univerzitu a získala bakalársky titul v odbore podniková administratíva, hovorí plynule štyrmi jazykmi a v profesionálnej kariére sa zamerala na šperky a módu. V súčasnosti je viceprezidentkou klenotníckej značky Anita Ko so sídlom v Los Angeles. Ramón je známa aj tým, že sa zaujíma o wellness a zdravý životný štýl, okrem iného je aj certifikovanou zdravotnou koučkou v oblasti integračnej výživy. 

Čo poviete, podobá sa na Angelinu Jolie alebo ani náhodou?  

Súvisiace články

Najčítanejšie