Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Partnerstvo podľa horoskopu: Je váš vzťah pevný a vydrží aj ťažšie skúšky?
Zdielať na

Partnerstvo podľa horoskopu: Je váš vzťah pevný a vydrží aj ťažšie skúšky?

Zdroj: unsplash/camila-cordeiro

Vaše osobnostné rysy podľa zverokruhu o vás môžu veľa napovedať a poskytnúť celkovú predstavu o tom, akí ste ako ľudia. Na základe toho je možné predpovedať aj to, či váš vzťah vydrží, alebo nie.

Baran  

Ľudia v znamení Barana sú plní energie a to isté očakávajú od svojho partnera. Milujú prekvapenie a robia neočakávané plány. Očakávajú, že ich partner bude rozmaznávať, a ak ich požiadavky nie sú splnené, môže byť ťažké udržať sa v dlhodobom vzťahu.  

Býk  

Býci sú veľmi praktickí ľudia a držia sa pri zemi. Túžia po dlhodobých vzťahoch a hľadajú partnera, ktorý im poskytne stabilitu, ktorú potrebujú. Sú skvelými partnermi.  

unsplash.com

Blíženci  

Pre Blížencov môže byť ťažké dodržať svoj záväzok. Majú tendenciu sa pomerne rýchlo meniť. Pretože dokážu rýchlo analyzovať obe strany situácie alebo človeka, ich správanie sa niekedy môže rýchlo meniť, takže sa ich partner cíti nepríjemne a nie je si istý svojimi očakávaniami.  

Rak  

Títo ľudia sú súcitní a vo vzťahu veľmi zodpovední, nechcú za žiadnu cenu partnera zraniť. Rovnako sa po nadviazaní vzťahu postarajú o to, aby svojmu partnerovi nijako neublížili.  

Lev  

Toto ohnivé znamenie má tendenciu sa rýchlo rozčúliť. Sú ješitní a sú radi, keď sú za svoje úsilie ocenení. Môže byť ťažké splniť ich očakávania. Pre Levy môže byť ťažké uspokojiť sa s jednou osobou. 

unsplash/jonathan-borba

Váhy  

Váhy túžia po dlhodobom vzťahu. Vládne im Venuša, majú tendenciu sa rýchlo zamilovať a majú vrodené pochopenie pre udržanie vzťahu. Nie sú však príliš diplomatickí, pokiaľ ide o zvládanie vzostupov a pádov vo vzťahu.  

Panna  

Panny sú typicky pracovne orientovaní ľudia a robia všetko pre to, aby uspeli. Vzťahom nemusia venovať dostatok času, aj keď ich niekto priťahuje. Ako partner potrebujete na rokovanie s Pannou nesmiernu trpezlivosť. 

Škorpión  

Škorpióni sú veľmi dobrosrdeční. Akonáhle niekomu dajú sľub, dodržia ho, aj keby ich to malo bolieť. Sú tiež veľmi tajomní. Čo znamená, že dokážu pred svojim partnerom skrývať bolesť. U svojich partnerov hľadajú citovú istotu.  

unsplash.com

Strelec  

Osobnosť Strelcov je pevná. Neradi sa kvôli niečomu menia, kým sami nechcú. Milujú svoju slobodu a neznášajú, keď im pribúda povinnosťou. Môže byť ťažké sa v nich vyznať a zvládnuť ich.  

Kozorožec  

Kozorožci sú milujúci. Do ničoho sa nehrnú a sú dostatočne trpezliví, aby nechali veci vyvinúť sa a dozrieť. Pri výbere partnerov sú opatrní, pretože nikdy nechcú strácať čas s niekým, o koho nestoja.  

Vodnár  

Vodnári sú introvertní a nemajú radi, keď sa zrazu musia otvoriť. Vo vzťahoch radi postupujú pomaly, a pokiaľ sa nevyvíja podľa ich predstáv, môže to pre nich byť ťažká situácia.  

unsplash.com

Ryby  

Ryby sú nevyrovnané osobnosti. Nikdy nemôžete predvídať, čo sa im naháňa hlavou a ako zvládnuť ich očakávania. Môžete byť prekvapení ich náhlou odťažitosťou, ak vás rozrušia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie