Skoro jasno
30°
Bratislava
Ladislav
27.6.2024
Modelka si hľadala frajera na internete: Z 5-tisíc mužov neslpnil jej požiadavky ani jeden
Zdielať na

Modelka si hľadala frajera na internete: Z 5-tisíc mužov neslpnil jej požiadavky ani jeden

Zdroj: Profimedia

Hoci muži sa po jej výzve predbiehali, ktorý ju očarí viac, jej “výberom” však neprešiel nikto a tak je stále sama. Naozaj je až taká náročná?

Modelka a hviezda sociálnych sietí Vera Dijkmans sa pokúšala nájsť toho pravého na internete. Vyzvala svojich potenciálnych nápadníkov, aby jej vyplnili dotazník. Hoci sa ich prihlásilo neuveriteľných 5-tisíc, jej previerkou neprešiel ani jeden, píše unilad.com.

„Prečítala som si všetkých päť tisíc dotazníkov, ale našla som len troch mužov, ktorí by mi vyhovovali,“ uviedla blondínka s tým, že s nimi dokonca vyrazila na rande, ale nakoniec nič z toho nebolo.  

Londýnčanka aj tak považuje svoj experiment za úspešný. Bola to vraj pre ňu zaujímavá skúsenosť. Prezradila, že sa medzi prihlásenými našlo veľa čudákov.   

Jeden z nich jej ponúkol vzorku svojej krvi a na oplátku chcel jej. To ale Vera ignorovala. Tiež sa jej ozval niekto slávny z radov celebrít. Nemôže vraj prezradiť kto, ale rozhodne to nečakala.  

Vera, ktorá nikdy nebola v dlhodobom vzťahu, priznáva, že je veľmi vyberavá. Zároveň si ale nemyslí, že by zo svojich požiadaviek mala zľaviť.  

Profimedia

Jej budúci partner by mal byť okrem iného vtipný, s dobrým hudobným vkusom, nech to znamená čokoľvek, musí mať vlastné auto a stabilný príjem a rozhodne musí rád sledovať kreslené rozprávky. Naopak, v žiadnom prípade by nemal vyhľadávať len známosť na jednu noc alebo bývať s rodičmi.   

Jeden z nápadníkov jej priznal, že síce býva s rodičmi a nemá auto, zato ale vlastní dve lode. Iný zase sľuboval, že nikdy nebude flirtovať s jej kamarátkami. Páni do užšieho výberu bohužiaľ neprešli, rovnako ako chlapík, čo jej odmietol postaviť väčšiu skriňu na šaty.   

Hoci si modelka celý proces užila, budúceho manžela už online nehľadá. Vlastne muža nehľadá vôbec a sústreďuje sa sama na seba, ak príde ten pravý, rozhodne sa vzťahu brániť nebude. Otázkou však je, či nejaký taký vôbec existuje... 

Súvisiace články

Najčítanejšie