Jasno
25°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Krásna slovenská herečka hľadala lásku aj na zoznamke: Ako to dopadlo?
Zdielať na

Krásna slovenská herečka hľadala lásku aj na zoznamke: Ako to dopadlo?

Zdroj: instagram/vlastinasvatkova

V práci sa jej darí, no v súkromí si akosi nevie nájsť vhodného partnera. Jedna z najkrajších slovenských herečiek Vlastina Svátková priznala, že lásku hľadala už aj na online zoznamke...

Bola dvakrát vydatá, no ani pri jednom z manželov nenašla skutočné rodinné šťastie, po ktorom tak veľmi túžila. Vlastina otvorene hovorí o mnohých tabuizovaných témach a v minulosti priznala, že na vlastnej koži zažila týranie zo strany prvého manžela. 

​Hoci odvtedy prešlo veľa rokov, nájsť partnera, s ktorým by jej to vydržalo, sa jej nepodarilo. Pred rokom sa rozišla s mladším priateľom a odvtedy je sama. V rozhovore pre český web extra.cz priznala, že láska naslepo nie je nič pre ňu a ostatné týždne nevyvíja aktivitu smerom k tomu, aby si niekoho našla. Vyskúšala však online zoznamku, ktorá u nej nemala úspech. "Na zoznamke som bola, myslím presne 13 dní, kým som nedostala depresiu a neodinštalovala som si ju... Bola som tam pod cudzou fotkou, pretože som chcela vidieť, či ma niekto osloví bez toho, aby vedel, že som to ja. Ozvali sa mi, ale väčšinou psychopati," priznala so smiechom Vlastina. 

Súvisiace články

Najčítanejšie